Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2018 15:59
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Magický Aladin kromě džina Willa Smithe nabídne i kaskadérské kousky a svůdnou princeznu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Bude Aladin tvým favoritem? Nebo se jím stane Lví král?

Kdo by si nepamatoval příběh chudého Aladina, který se jednoho dne dostal ke kouzelné lampě? Další z oblíbených animáků od Disney si postupně probíjí svou cestu k životu a nově nám po minulé upoutávce představí i hranou verzi džina. Toho ve filmu neztvárňuje nikdo jiný než populární Will Smith.

Kromě něj ale nahlédneme i na krásnou princeznu Jasmine (Naomi Scott), natáčení v poušti, kaskadérské seskoky Aladina (Mena Massoud), no a do toho všeho se nám hlavní trojice herců rozpovídá o svých dojmech. Podle jejich slov a výrazů si natáčení zjevně užívali a doufáme, že podobné nadšení budeme s nimi sdílet i během sledování filmu.

Pokud patříš mezi fanoušky Willa Smithe a máš v oblibě jeho komedii Hitch či sitcom The Fresh Prince of Bel-Air, mohla by tě potěšit tvrzení jednoho z výkonných producentů Aladina. Ten totiž ve Smithově ztvárnění džina vidí z jedné poloviny Fresh Prince a z druhé Hitche.

Připomeňme si, že v příběhu Aladina hlavní hrdina lampu využije k tomu, aby se dostal k princezně Jasmine. Po jejím srdci ale touží i zrádný čaroděj jménem Jafar, kterého si ve snímku zahraje Marwan Kenzari.

Kromě výše vypsaných jmen ve filmu uvidíš herce jako Billy Magnussen, Nasim Pedrad, Numan Acar, Navid Negahban a další. Za režijní stránku filmu je zodpovědný Guy Ritchie. Ten se naposledy postaral o výborný dobrodružný snímek King Arthur: Legend of the Sword.

Will Smith se podle vlastních slov snažil při ztvárnění džina vzdát poctu Robinu Williamsovi (Aladin z roku 1992), ale zároveň ukázat novodobou a unikátní verzi. Česká premiéra je aktuálně plánována na 23. května 2019. Níže si můžeš důkladně prohlédnout klíčovou trojici. Co na ni říkáš? A jak se ti zamlouvá Will Smith v roli džina?

 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Entertainment Weekly (@entertainmentweekly),

Pro další fotografie klikej doprava

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Entertainment Weekly (@entertainmentweekly),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mario (@mmdisney200),

Domů
Sdílet
Diskuse