Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2019 13:40
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Apex Legends ohlásilo 50 milionů hráčů a více než 350 tisíc jich už zabanovalo

TECH
Uložit Uložené

Apex Legends si užívá více než 50 milionů hráčů.

Apex Legends nadále válcuje ostatní herní konkurenty bez servítek, před pár dny došlo k ohlášení překročení hranice neuvěřitelných 50 milionů hráčů. Jak to tak ale bývá, kromě poctivých hráčů se zde objevuje i rostoucí číslo těch, kteří se nebojí použít cheaty a dojít tak k výhře nečestným způsobem.

V druhé polovině minulého měsíce bylo ohlášeno zabanování více než 16 tisíc nepoctivců, tento měsíc je ale číslo znatelně větší. Herní studio stojící za vývojem Apex Legends ohlásilo 350 tisíc zabanovaných účtů z důvodu cheatování.

 

Na své si ale přijdou hlavně vývojáři těchto nekalých cheatů. Některé mohou vyjít na jen pár desítek korun, jiné, propracovanější však klidně až na 10 tisíc.

Ale hráči nemusí zoufat, postupně dochází ke zlepšování kvality anti-cheatu a ke zvyšování počtu lidí v kompletním anti-cheat týmu, aby se těmto problémům co nejvíce zamezilo a hráči nepřicházeli o kvalitu herního zážitku.

Domů
Sdílet
Diskuse