Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2018 12:08
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

V Toy Story 4 uslyšíme charismatického Keanu Reevese alias Johna Wicka!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jeho postava je však opředena tajemstvím více než samotný Matrix.

I když s tím mnozí fanoušci slavné animované série nesouhlasí (ale jiní jásají), čtvrtý díl Toy Story je už na cestě a my jsme k němu mohli nedávno vidět i první trailer. Ten nám ukázal množství starých známých, ale také novou hračku jménem Forky.

Fork (na obrázku níže) v příběhu zaujme roli jednorázové plastové vidličky, která se bude oproti ostatním hračkám cítit poměrně nejistě. Plastová vidlička totiž není klasickou, v obchodě koupenou hračkou, ale jen v domácnosti užívanou improvizací. Hlas ve snímku jí propůjčil Tony Hale.

V Toy Story 4 uslyšíme charismatického Keanu Reevese alias Johna Wicka!
Zdroj: Disney

Tim Allen, který ve filmu dabuje Buzze Lightyeara, v nedávné show u Jimmyho Fallona prozradil, že ve filmu zaslechneme hlas dalšího známého herce. A jím není nikdo jiný, než úžasný Keanu Reeves. Zatím sice nevíme, koho zabiják John Wick namluví, ale jeho hlas v připravovaném animáku určitě vítáme s radostí.

Jak jsme již výše psali, první upoutávka divákům odhalila nováčka Forkyho (Tony Hale) a druhý trailer si posvítil i na Duckyho a Bunnyho, kterým hlas propůjčili Keegan Michael-Key a Jordan Peele.

V příběhu budou hračky vystupovat pod novou majitelkou Bonnie, které hrdina starších částí Andy všechny své oblíbence odevzdal. Kromě toho, že nás ve snímku čekají nové postavy, bohužel o ději příliš mnoho nevíme. Krom nováčků však můžeš očekávat i starou sestavu v podobě hraček jako Woody, Buzz Lightyear, kovbojka Jessie, Rex, Ken či Barbie.

Film režíruje Josh Cooley (The Incredibles a Ratatouille) a scénář napsala méně známá Stephany Folsom. Česká premiéra je aktuálně plánována na 8. srpna 2019. Tak co, už se těšíš, nebo ti čtvrtý díl přijde zbytečný?

Domů
Sdílet
Diskuse