Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2017 14:00
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Kultovní psychopat Joker dostane vlastní sólovku s produkcí Martina Scorseseho. Máme se připravit na temný thriller ve stylu Taxikáře

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

O režii se postará tvůrce The Hangover a War Dogs.

S faktem, že se kultovní komiksový psychopat Joker vrátí ve vlastní sólovce, se tak trochu počítalo. Herecká kreace Jareda Leta sice diváky příliš nezaujala, to ale neznamená, že by ve Warner Bros. film s oblíbeným záporákem chtěli smést ze stolu. Pravděpodobně však v tomto případě nepůjde o další skládačku do DC univerza, ale o film, který by měl stát tak trochu stranou a jít si vlastní cestou, což je potvrzuje i fakt, že Jared Leto se v této verzi neobjeví.

Kultovní psychopat Joker dostane vlastní sólovku s produkcí Martina Scorseseho. Máme se připravit na temný thriller ve stylu Taxikáře
Zdroj: Warner Bros.

Scénář napíše Scott Silver (8 Mile, The Fighter) společně s Toddem Phillipsem (The Hangover). Phillips zároveň zasedne i na režisérské křeslo. A co je ještě lepší: Podle prvních informací by měl snímek produkovat sám Martin Scorsese! Ve studiu chtějí evidentně k látce přistoupit se vší vážností. Půjde o Jokerův origin, který nás zavede do Gothamu 80. let a žánrově by mělo jít spíše o pořádně temný krimi thriller. Atmosféra má být údajně velmi podobná právě Scorseseho filmům jako Taxikář, Zuřící býk či Mafiáni. Musíme říci, že celý projekt zní zatraceně zajímavě a rozhodně bychom ho rádi viděli. Koho byste chtěli do hlavní role?

Domů
Sdílet
Diskuse