Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. července 2017 18:50
Čas čtení 0:00
Jakub Hvozdovič

Je úplně jedno, kolik vám je. Ďábelský a vražedný klaun Pennywise vám v hororu It nažene husí kůži už jen svým pohledem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Warner Bros. uvolnilo novou ukázku skvěle vypadajícího hororu It.

O vraždícím klaunovi jsme sice psali už mnohokrát, ale i tak z něj máme stále nepříjemný pocit. Pennywise více lidem z nás znepříjemňoval večerní usínání už svou knižní podobnou a zdá se, že na velkém plátně tomu nebude jinak. Warneři vkládají do adaptace hororu Stephena Kinga pořádnou důvěru, přičemž scénář pro pokračování chtějí mít dopsaný už v lednu a natáčení by mělo začít v březnu. Není se čemu divit. It vypadá každou ukázkou lépe a lépe a my se upřímně těšíme na moment, kdy dorazí do našich kin (7. září).

První díl bude mapovat dětské období hlavních hrdinů. Fanoušky jistě potěší i fakt, že se mohou těšit na nekompromisní R rating. Herecky se představí Jaeden Lieberher (Midnight Special), Finn Wolfhard (Stranger Things), Jack Dylan Grazer (Tales of Halloween), debutantka Sophia Lillis, Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy), Chosen Jacobs (Hawaii Five-0) a Jeremy Taylor (42). Démonického klauna si zahraje Bill Skarsgård. Na režisérské židli sedí Andrés Muschietti (Mama). Nový trailer je opět nabitý skvělou atmosférou, co říkáte?

Domů
Sdílet
Diskuse