Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2017 15:53
Čas čtení 0:00
Jan O.

Dwayne Johnson je konečně připraven čelit nástrahám Disney atrakce Jungle Cruise a potvrzuje tak natáčení filmu v roce 2018

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po několika letech se plánování akčního Jungle Cruise konečně posunulo.

V roce 2015 přišlo Disney se zajímavým projektem ohledně natočení akčního filmu, založeném na známé atrakci z jejich zábavních parků rozmístěných po celém světě, Jungle Cruise. Od samotného počátku byl tento film spojován s Dwaynem Johnsonem, který měl poslední roky vcelku nabité, včetně toho letošního. Pracoval a pracuje totiž na natáčení například Fate of the Furious, Jumanji: Welcome to the Jungle, Rampage a na spoustě dalších projektů. Na jaro roku 2018 si ale udělal čas a potvrdil tak svou hereckou účast na tomto snímku.

Nebyl to pouze Johnson, kdo brzdil přípravy Jungle Cruise, ale také scénáristé, kteří scénář několikrát přepsali a dokonce se nad papírem a perem i pár lidí vystřídalo, což je na druhou stranu rozhodně pečlivý přístup tvůrců, který může zvýšit kvality filmu. O finální podobu scénáře se tedy postarali J. D. Payne a Patrick McKay, kteří mají společně na svědomí Star Trek Beyond. Podle deníku Hollywoodreporter se herci finální scénář líbí a po přečtení řekl, že je zkrátka nutností film natočit.

A co vlastně atrakce Jungle Cruise je? Jde v podstatě o sjíždění řeky na lodi, která vás vezme do míst napodobených ze známých prostředí. Projedete se po jihoamerické řece Amazonce, deštnými pralesy africké řeky Nil až třeba do Konga. Součástí atrakce je i místní fauna, takže uvidíte množství zvířat a tvorů. Podle všeho by se mělo jednat o akční a dobrodružný příběh, a my doufáme, že půjde minimálně o tak zábavnou podívanou, jako je samotná atrakce.

Domů
Sdílet
Diskuse