Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2016 19:00
Čas čtení 0:00
Mary

Šílený Tom Hardy si krvavýma rukama dobude své dědictví v dalších ukázkách k historickému seriálu Taboo

FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložit Uložené

Hvězdy filmového plátna v poslední době často odskakují do televize. Při tom množství kvalitních televizních produktů, které se vyrovnávají filmové produkci, se není čemu divit

Herecká kariéra Toma Hardyho nezadržitelně stoupá vzhůru. Loňské westernová drama The Revenant mu dokonce vyneslo zaslouženou oscarovou nominaci. V nové historické minisérii Taboo Hardy zabředl i do dalších oblastí filmové tvorby. Jak jsme vás již informovali, kromě ztvárnění hlavní postavy totiž usedl do producentského křesla vedle Ridleyho Scotta a podílel se na psaní scénáře spolu se svým otcem Chipsem Hardym. Režie se ujali Anders Engström (Wallander) a Kristoffer Nyholm (The Killing) a ve vedlejších rolích se představí Leo Bill, Oona Chaplin, Richard Dixon nebo David Heyman. Děj seriálu je zasazen do roku 1814 a soustředí se na dobrodruha jménem James Keziah Delaney (Tom Hardy), vracejícího se po dlouhých a nebezpečných cestách po Africe do rodné Anglie. Jeho návrat však nikoho netěší, o to méně, když se rozhodne získat zpět dědictví, na které má právní nárok. První série má premiéru v lednu 2017 a více informací se o ní dozvíte zde.
 
Zatím se můžete navnadit nejnovějšími ukázkami, které napovídají, že Taboo bude mimořádně atmosférický a temný historický seriál s lákavou směsí dobrodružného thrilleru a dramatu.

Domů
Sdílet
Diskuse