Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2016 v 18:54
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Martin Freeman se jako agent FBI v traileru k seriálu StartUp snaží rozprášit skupinu stojící za digitální měnou

FILMY A SERIÁLY STARTUP
Uložit Uložené

Trojice se snaží zbohatnout na ilegální digitální měně, v patách mají však odhodlaného agenta FBI.

Crackle, nebo-li streamovací služba spadající pod Sony, dnes vypustilo do světa trailer k nadcházejícímu seriálu StartUp, ve kterém hrají například Martin Freeman (Fargo), Adam Brody (The League), Edi Gathegi (The Blacklist) a Otmara Marrero (Graceland). Spuštění se dočká 6. září (september) 2016 a nabídne nám složitý a vzrušující příběh z ulic Miami, kde se každý snaží vybojovat své postavení. Ale nebude se jednat o klasický příběh “ze dna až na vrchol“. StartUp bude o vzniku GenCoinu, brilantního, ale i kontroverzního nápadu soustředěného kolem digitální měny, kterou spravuje trojice lidí, kteří však ani trochu neodpovídají popisu profesionálů z oblasti techniky. Dočkáme se samozřejmě i agenta FBI, který jim bude v patách a udělá vše proto, aby je dostal. 

Martin Freeman si zahraje agenta FBI Phila Raska, specializujícího se na finanční zločiny. Rask se setká s Nickem Talmanem (Adam Brody), což je inteligentní finančník s ostrými lokty, avšak není to ten, po němž by Rask šel, v zaměřovači má jeho otce. Nick má totiž problematický vztah s jeho bohatým, nezodpovědným otcem, který se rozhodne zmizet a své peníze ukrýt investováním do ilegální digitální měny, kterou stvořila Izzy Morales (Otmara Marrero). Na scéně se ale objeví Edi Gathegi (Twilight) v roli Ronalda Daceyho, druhého nejvýše postaveného muže místního haitského gangu. Když Ronald zjistí, že peníze, které zanechal u Nickova otce jsou pryč, rozhodne se jeho syna navštívit. Vznikne nečekané partnerství trojice Ronald, Nick a Izzy, které se ale brzy stane terčem pro Raska (Freeman).

Doporučeno
Jak si rozjet startup? Inspiruj se mladými Slováky, kteří vytvořili aplikaci na plánování volného času Jak si rozjet startup? Inspiruj se mladými Slováky, kteří vytvořili aplikaci na plánování volného času 5. února 2024 v 16:41

Obsazení zahrnuje také Wayna Knighta (Seinfeld), jako úspěšného podnikatele Benedicta Blushe s dělnickým cítěním; a Aarona Yoo (Blacklist), který hraje Alexe Bella, jako dalšího bohatého podnikatele. Jako výkonní producenti působí Tom Forman, Andrew Marcus Ray Ricord, Gianni Nunnari a Shannon Gaulding. Sérii napsal Ben Ketai (The Forest), který také působí jako výkonný producent a režisér. Tak co, těšíte se? Už samotný Martin Freeman v roli agenta FBI zní jako něco, co stojí za to. 

Domů
Sdílet
Diskuse