Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. května 2016 13:03
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Očekávaný westernový seriál Westworld od HBO nabitý hereckými hvězdami od autora Star Wars dorazí na podzim

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Seriál z blízké budoucnosti.

HBO dnes přineslo pozitivní zprávu ve znění, že jejich dlouho očekávaný seriálový počin Westworld bude debutovat na podzim. Mimo to se dočkáme i nových řad seriálů Divorce, High Maintenance a Insecure. Seriál Westworld bude temným dramatem o deseti epizodách, v nichž budeme svědky úsvitu umělého vědomí a evoluce hříchu. Situován bude v blízké budoucnosti, ve světě, v němž mysl každého, ať už dobrého, nebo zlého člověka, bude ovlivnitelná. A abychom vás ještě více nalákali, musíme zmínit herecká esa, která se v deseti dílech objeví. Jsou jimi Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Ben Barnes, Simon Quarterman, Angela Sarafyan, Luke Hemsworth a Clifton Collins, Jr. 

Seriál bude inspirován stejnojmenným filmem z roku 1973, který natočil Michael Crichton. Co se seriálu týče, tak v něm se o produkci bude starat Warner Bros. Výkonnými producenty pak budou Jonathan Nolan a Lisa Joy společně s J.J. Abramsem, přičemž budou figurovat také jako scénáristé a režiséři. Původní snímek vyprávěl o futuristickém parku řízeném roboty, kteří se obrátí proti lidem, bude tedy velmi zajímavé, jak si s touto dějovou linkou HBO poradí. 

Domů
Sdílet
Diskuse