Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2015 v 22:09
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Penelope Cruz se svlékla pro nový trailer Zoolandera, ve kterém uvidíme Biebera či Cumberbatche

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mezinárodní trailer je plný nových záběrů, z nichž některé budou milovat zejména muži.

Od skvělého ohlášení Zoolandera 2 na módní přehlídce v Milánu uběhlo už mnoho času. My jsme měli možnost vidět nějaké ty obrázky, plakáty, no a v listopadu i první trailer, ve kterém se mimo jiné objevil i Justin Bieber či Benedict Cumberbatch. Tomu se mimochodem podařilo získat titul nejúspěšnějšího uvedení traileru pro komedii, neboť za první týden si ho prohlédlo 52,2 milionu lidí. Dnešní trailer je mezinárodní a nabízí dost nových záběrů, i když nás hlavně zajímá Penélope Cruz a její bujný dekolt, do kterého by se zabořil i homosexuál a rád by za to zaplatil i životem. Nebojte, v záběrech níže si ho užijete dost.
 
Podobně jako v jedničce, i ve dvojce se objeví mnohé známé tváře showbyznysu, ať už na delší dobu nebo jen na cameo. Mluví se o jménech jako Billy Zane, Fred Armisen, Justin Bieber, Kyle Mooney, Kim Kardashian, Ariana Grande či Kanye West. Příběh bude zasazen 10 let po událostech jednotky, kdy už svět Dereka ani Hensela nepoznává, jsou pro svět módy irelevantní, ale to musí změnit, jelikož je o pomoc požádá agentka Interpolu (Penelope Cruz). Vrátí se Will Ferrell, Christine Taylor a k obsazení se přidá kromě jiných i Penelope Cruz. Datum premiéry je stanoveno na 12. února 2016. O scénář se tentokrát postaral Justin Theroux (Rock of Ages, Iron Man 2 či Tropická bouře) ve spolupráci se samotným Stillerem. Režíruje opět Ben Stiller, takže o zábavu by mělo být postaráno. 

Penelope Cruz se svlékla pro nový trailer Zoolandera, ve kterém uvidíme Biebera či Cumberbatche
Domů
Sdílet
Diskuse