Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. listopadu 2019 18:11
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Yzomandias zřejmě právě odhalil cover nového singlu

HUDBA ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Co víme o projektu Yzomandiase?

Jak jsme před pár dny informovali v předchozím článku, Yzomandias si nedávno znenadání smazal všechny fotky z Instagramu. Ještě před tímto rozhodnutím tam měl přes 850 příspěvků, které sahaly do raperovy hluboké historie. Zároveň několik dní nepřispíval ani žádná nová Instagram Stories. 

Vzhledem k tomu, že jde o hlavní platformu, na které má přes 230 tisíc sledujících a skrz kterou raper komunikuje se svými fanoušky, nebylo jasné, jak si tento překvapivý krok vysvětlit. Někteří z nich si dokonce mysleli, že jde o možný konflikt v labelu Milion Plus.

Doporučeno
Yzomandias si vymazal všechny fotky z Instagramu. Co tímto krokem sleduje? Yzomandias si vymazal všechny fotky z Instagramu. Co tímto krokem sleduje? 18. listopadu 2019 13:01

Yzomandias oznamuje nové album a odhalil jeho cover
Yzomandias oznamuje nové album a odhalil jeho cover

Fámy jsme v článku vyvrátili, protože skutečnost je taková, že Yzo tímto krokem pravděpodobně chtěl oznámit důležitou novinku a tou je vydání nového alba. Odhalil také vizuální podobu spontánní novinky – tedy její cover, ke kterému připsal pouze čas „19:00“. 

Předpokládáme, že další informace raper uvolní v následujících dnech na svých sociálních sítích.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Yzomandias (@yzomandias),

Domů
Sdílet
Diskuse