Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2019 22:11
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

19letá Češka vzala matce z účtu 500 000 korun

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Devatenáctiletá dívka si zadělala na pořádné problémy.

Obětí krádeže se může stát každý, jen málokdo by však čekal, že jej okrade někdo z těch nejbližších. Jeden takový případ právě řeší královéhradecká policie. Ta obvinila 19letou dívku z toho, že bez souhlasu matky získala její přihlašovací údaje k internetovému bankovnictví, odkud jí pak vysála přes půl milionu korun. O případu informoval zpravodajský server Novinky.

Celkovou částku přesahující 500 000 korun měla mladá žena ukrást prostřednictvím 22 příkazů během několika měsíců. Policejní mluvčí Magdaléna Vlčková uvedla, že peníze si dívka převedla na svůj účet a následně je použila pro vlastní potřebu. 

Doporučeno
Policie zatkla 8 členů palcátového gangu. V Čechách přepadli majitele domu, ten se jim ubránil Policie zatkla 8 členů palcátového gangu. V Čechách přepadli majitele domu, ten se jim ubránil 19. listopadu 2019 15:40

Poté, co pravda vyšla na povrch a po mladé ženě bylo vyhlášeno pátrání, se dívka rozhodla skrýt. Netrvalo však příliš dlouho a muži zákona ji dokázali vypátrat. Po zadržení byla poslána do vazby, kde bude do té doby, než o jejím osudu rozhodne soud. V případě uznání viny jí hrozí až 10 let ve vězení.

Domů
Sdílet
Diskuse