Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2020 14:47
Čas čtení 1:33
Vojtěch Vanda

Syn Willa Smitha Jaden vydává nový Cool Tape, na kterém hostuje Justin Bieber

HUDBA WILL SMITH
Uložit Uložené

Šest let po Cool Tapes 2 přichází trojka, která vypráví příběh o tom, co se s Jadenem dělo před vydáním debutu SYRE.

Co se dělo s Jadenem dva roky předtím, než vydal své debutové album SYRE? Jestli se řadíš mezí hardcore fanouška syna hollywoodské celebrity Willa Smitha, tento tape, který ti vyřčenou otázku odpoví, je právě pro tebe. K výkladu si tento neortodoxní umělec a influencer přizval na pomoc kanadského zpěváka Justina Biebra a písničkáře Rauryho.

Doporučeno
Chief Keef si s raketometem počíhal na všechny krysy. V klipu Bang Bang střílí všechny konfidenty, čímž se otírá i o 6ix9ina Chief Keef si s raketometem počíhal na všechny krysy. V klipu Bang Bang střílí všechny konfidenty, čímž se otírá i o 6ix9ina 27. srpna 2020 12:44

Jaden se po 6 letech, ve kterých vydal své debutové album SYRE pojmenované podle jeho druhého jména, a následně druhou desku ERYS (také pojmenovanou podle jeho jména), vrací s přímým pokračováním série Cool Tapes CTV3: Cool Tape Vol. 3. Pokud pomineme mixtape The Sunset Tapes: A Cool Story Tape, dostáváme novou spršku interpretových spletitých myšlenek s malým překvapením.

Květnatý cover mixtapu, jenž je spíše koncipován jako další album se vším všudy, totiž skrývá na svém tracklistu spolupráci v písni Falling For You s Kanaďanem Justinem Biebrem. Podobná spolupráce je poměrně příhodná. Jaden Smith se totiž s prosluněným projektem vrací do svých 15 let, odkud sonicky mapuje svou životní cestu až do 17 let, tedy před vydáním desky SYRE. To byl život jen samé sluníčko, láska, a pohoda.

Zároveň se má jednat o důležitý životní vhled pro jeho hardcore fanoušky, svěřil se webu Music News, aby si mohli konečně doplnit vědomosti o jeho žití během matoucího informačního vakuua, které kolem jeho osoby vzniklo. 

Doporučeno
10 nejlepších filmů s Willem Smithem (Žebříček) 10 nejlepších filmů s Willem Smithem (Žebříček) 16. září 2022 14:30

Během sedmnácti stop ještě narazíme na další spolupráci, a to s americkým raperem a písničkářem Raurym, jiné cizí sloky by ale fanoušek hledal marně. Zbytek je akorát naplněn nekonečnými pocity citlivého rapera, jehož filozofické myšlení zahnízdilo v hlavě nejednoho internetového trolla. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

it felt Colder At The End. Cool Tape Volume 3 Out Now

Příspěvek sdílený Jaden Smith (@c.syresmith),

Nezklamal ani ve výše zmíněném rozhovoru pro Music News„Album se vrací do doby, kdy mi bylo 15, a směřuje k mým 17. (Uvažuje nad tím), jak se to stalo, že byl SYRE uvězněn v západu slunce? Jak se to stalo?! Proč se to stalo? Kde jsou přátelé? Kde jsou všichni ostatní? Album vysvětluje všechny události předtím, než byl chycen v očistci jak z filmu Počátek,“ uvedl.

Doporučeno
Machine Gun Kelly se kvůli bývalé lásce vyboural v autě. V novém videu jej pak musel odtáhnout blackbear Machine Gun Kelly se kvůli bývalé lásce vyboural v autě. V novém videu jej pak musel odtáhnout blackbear 27. srpna 2020 14:33

Jestli jsi připraven rozplést tuto záhadu, CTV3 ti na ni odpoví. Konec konců, jedná se o poměrně příjemné album, u něhož se dá zapomenout na veškerou realitu světa. Zakoukej se do coveru inspirovaného kapelou The Beatles a nech se unášet vlnami mladistvé lásky!

Domů
Sdílet
Diskuse