Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
2. října 2020 17:33
Čas čtení 1:48
Vojtěch Vanda

Holky z BLACKPINK hledají lásku, přestože jsou v novém videu odsouzeny k samotě. Na novém albu mají Cardi B i Selenu Gomez

HUDBA JIŽNÍ KOREA
Uložit Uložené

Klip Lovesick Girls od BLACKPINK získal za necelých 9 hodin 32 milionů zhlédnutí, což dokazuje, že spousta fanoušků s jejich soužením soucítí.

BTS nebo BLACKPINK, to je oč tu běží. Každopádně litý boj mezi nejvíce zainteresovanými fanouškovskými tábory popových kapel současnosti nijak neovlivní úspěch, se kterým čtveřice zpěvaček a tanečnic z Jižní Koreji momentálně ovládají YouTube. S albem s příznačným názvem The Album vydávají vlaštovku v podobě videoklipu nebo MV, chceš-li, Lovesick Girls, díky němuž zjihne srdce nejednoho posluchače.  

Doporučeno
Je A$AP Ferg stále ještě A$AP? Možná na nudnosti Trap Lorda něco bude, basketbalové Floor Seats II úplně nepřesvědčilo (Recenze) Je A$AP Ferg stále ještě A$AP? Možná na nudnosti Trap Lorda něco bude, basketbalové Floor Seats II úplně nepřesvědčilo (Recenze) 1. října 2020 15:55

Láska je nejkrásnější věcí na světě, ale zároveň i těžké břemeno, které s sebou musí člověk nosit. A teď si představ, že jsi členem nejznámější K-popové skupiny na světě, k čemuž se váže spousta povinností, které je třeba plnit.

Tvé srdce i přesto ale tíhne k opojnému pocitu lásky, lidskému teplu a hlavně pevnému vztahu s protějškem. Ne nadarmo se říká, že člověk nemůže mít všechno; BLACKPINK tohle uniká, tak jim nezbývá nic jiného, než se z toho vyzpívat

Tam uvnitř to sice bolí, ne nadarmo se ale říká, že práce v podobných případech pomáhá rány hojit. Skupinové hoře se snaží utišit zástupci fanouškovské armády Jisoo, Jennie, Rosé a Lisy, kterým nedělalo problém zhlédnout klip desetmilionkrát za 52 minut, čímž videu přiřkli titul klipu ženské kapely, jenž nejrychleji dosáhl 10 milionů zhlédnutí v historii YouTube. Tomu říkáme release.

Domů
Sdílet
Diskuse