Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2020 19:57
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

Nevěsta si amputovala prst, pak se pozvracela a ztratila prstýnek. Poslechni si tyto šílené příběhy

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Je tu bonusový díl podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Pokud náš vztahový podcast Love is on the air posloucháš pravidelně, tak jistě dobře víš, že každý čtvrtek vychází bonusový díl, který je celý zasvěcen příběhům od našich posluchačů a posluchaček. Ani dnešní den není samozřejmě výjimkou, a tak se pohodlně usaď a poslechni si, jaké bláznivé historky nám přišly tentokrát.

O nálož nevšedních příběhů, tento týden na téma svatby, rozhodně nebyla nouze. Dozvíš se tak například o nevěstě, která si amputovala prst, pak se pozvracela a navrch ztratila prstýnek. Ten pak museli všichni na čtyřech hledat po po podlaze.

Ale ještě předtím, než se do nové bonusové epizody pustíš, bychom tě rádi upozornili na naši nedávnou společnou epizodu s autorkami podcastu Vyhonit ďábla. Společně jsme si popovídali o tom, jaké jsou problémy v současných vztazích, zda lidem porno ničí životy a probrali jsme také erotické hračky. Přejeme příjemný poslech!

Doporučeno
Vyhonit ďábla: Mladé lidi nejvíc trápí, že nemají orgasmus (Rozhovor) Vyhonit ďábla: Mladé lidi nejvíc trápí, že nemají orgasmus (Rozhovor) 10. prosince 2020 19:25
Domů
Sdílet
Diskuse