Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2020 19:22
Čas čtení 0:35
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola požádal svou partnerku Lelu o ruku

SPORT
Uložit Uložené

Slavný bijec se bude ženit.

Karlos Vémola společně se svou rodinou dnes oslavil velký den – první narozeniny dcerky Lilinky. Tu má se svou partnerkou Lelou Ceterovou, pro kterou si při této příležitosti připravil speciální překvapení. Rozhodl se totiž před ní pokleknout a požádat ji o ruku. Známá slovenská modelka mu řekla ano. 

Doporučeno
5 mladých českých bojovníků, kteří před sebou mají obrovskou kariéru v MMA 5 mladých českých bojovníků, kteří před sebou mají obrovskou kariéru v MMA 15. prosince 2020 9:52

Radostnou novinu oznámil svým fanouškům na sociálních sítích, kde slavný bijec kromě společných fotografií zveřejnil i video ze samotné žádosti o ruku. Příznivci MMA bojovníka a jeho snoubenku zahrnuli gratulacemi.

Českého Terminátora uvidíme v kleci bojovat už za necelé dva týdny. 30. prosince se totiž na turnaji Oktagon 20 postaví proti francouzskému soupeři, se kterým se porve o titul ve střední váze (do 84 kilogramů). Během pár měsíců to bude pro Karlose již třetí zápas, což je obdivuhodné tempo.

Domů
Sdílet
Diskuse