Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2021 21:15
Čas čtení 0:40
Adam Smeták

Charlotte Ella Gottová je na Instagramu. S jediným příspěvkem získala přes 88 tisíc followers (Aktualizováno)

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

K zisku tak vysokého počtu fanoušků jí stačil jeden příspěvek.

Dcera zesnulého legendárního zpěváka Karla Gotta má profil na Instagramu. V době publikace článku měla na profilu pouze jeden příspěvek, ale vysloužila si již přes 88 tisíc sledujících. Instagram povoluje zakládání profilů pouze osobám starším 13 let, čtrnáctiletá Charlotte Ella Gottová si ale s prvním příspěvkem na sociální síť počkala.

(Oprava 9.2. v 10:46 – V původní verzi článku jsme uvedli, že si Charlotte Ella Gottová nově založila Instagram, není to pravda. Má jej již delší dobu, nyní pouze přidala první příspěvek. Za chybu se omlouváme.)

Její maminka Ivana Gottová má sama se sociálními sítěmi špatnou zkušenosti. Poté, co její manžel zesnul, rozhodla se jeho profil se 176 tisíc sledujícími ponechat pro fanoušky. Někdo se ale rozhodl vydávat za rodinného příslušníka a postaral se, aby sociální síť účet zablokovala.

Domů
Sdílet
Diskuse