Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2021 16:53
Čas čtení 0:45
Vojtěch Vanda

Na Písecku byly nalezeny další lidské kosti. Policisté našli tři pytle ostatků horních a dolních končetin

Na Písecku byly nalezeny další lidské kosti. Policisté našli tři pytle ostatků horních a dolních končetin
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI ČESKO JIHOČESKÝ KRAJ
Uložit Uložené

Nálezkyně nových ostatků se ozvala v souvislost s vyšetřováním případu nalezení lebek ve stejné lokalitě, v Ptáčkovně na Písecku.

Nálezy lidských ostatků na Písecku pokračují.  V návaznosti na případ objevení jedenácti lidských lebek v oblasti Ptáčkovna na Písecku, který jsme ti přinesli včera, se policii přihlásila další žena, která našla další kosti na stejném místě. Objevila tři plastové pytle s lidskými ostatky horních a dolních končetin. Policie případ vyšetřuje.

Doporučeno
Mladá žena na Písecku našla jedenáct lidských lebek Mladá žena na Písecku našla jedenáct lidských lebek 18. března 2021 15:39

Na začátku týdne se policii ozvala nálezkyně, která při sportu v oblasti Ptáčkovna na Písecku objevila jedenáct lidských lebek, jež byly různého stáří a u nichž se lišila i doba úmrtí. V návaznosti na tuto zprávu se ve středu ozvala bezpečnostním složkám druhá žena. Ta se svěřila městským strážníkům s tím, že zhruba před týdnem viděla v opuštěné budově v katastru obce Semice pytle s kostmi.

Domů
Sdílet
Diskuse