Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2021 19:10
Čas čtení 1:00
Ondřej Jarůšek

Pohřešovaný Tomáš z Brna: Shrnuli jsme informace o případu (Freshnews)

Pohřešovaný Tomáš z Brna: Shrnuli jsme informace o případu (Freshnews)
Zdroj: Policie ČR
REFRESHER
Uložit Uložené

Nové Freshnews jsou tady.

Vítej u dalších Freshnews. Opět jsme pro tebe shrnuli důležité a zajímavé informace z posledních dní, tak se pohodlně usaď a užij si novou epizodu. Tou dnešní tě provede náš moderátor Martin, který bude mluvit o událostech ze světa politiky, sportu nebo třeba módy. Pojďme tedy rovnou na to.

Začneme bohužel smutnou zprávou. Pátrání po nezvěstném Tomáši Pospíšilovi z Brna stále pokračuje. Patnáctiletého chlapce začala jeho rodina pohřešovat ve středu 14. dubna, kdy se nevrátil domů. Kromě policistů či dobrovolníků už část města pročesával i vrtulník s termovizí, zatím ale marně. Případu jsme se detailně věnovali v tomto článku.

Doporučeno
Podívej se do zákulisí letošní #MBPFW díky Zalando Digital Stage Podívej se do zákulisí letošní #MBPFW díky Zalando Digital Stage 28. dubna 2021 17:30

V dnešních Freshnews si povíme také o čtvrteční akci, kterou pořádá spolek Milion chvilek pro demokracii. Ten totiž svolává demonstraci proti hlavě státu Miloši Zemanovi, a to v reakci na jeho vyjádření ke kauze Vrbětice. Akce proběhne v 18:00 na Václavském náměstí v Praze, ale i v dalších městech po celé České republice.

A co dalšího se ve Freshnews dozvíš? Máme pro tebe pozvánku na dvě skvělé víkendové akce, ukážeme ti zranění z UFC, ze kterého se ti možná zvedne žaludek, a představíme ti také nový díl našeho vztahového podcastu LOVE IS ON THE AIR, který byl tentokrát věnován peprnému tématu – masturbaci. Přejeme příjemnou podívanou!

Doporučeno
Legenda českého MMA a válka soupeřů Karlose Vémoly. Toto je velkolepý turnaj Oktagon 23 Legenda českého MMA a válka soupeřů Karlose Vémoly. Toto je velkolepý turnaj Oktagon 23 27. dubna 2021 8:11
Domů
Sdílet
Diskuse