Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2021 19:31
Čas čtení 0:40
Ondřej Jarůšek

Útočníci v Praze zbili homosexuální pár, česká tiktokerka promluvila o sexuálním napadení (Freshnews)

Útočníci v Praze zbili homosexuální pár, česká tiktokerka promluvila o sexuálním napadení (Freshnews)
Zdroj: TASR/Michal Svítok
REFRESHER
Uložit Uložené

Nové Freshnews jsou tady.

 

Každou středu na našem youtubovém kanále vychází nový díl našich pravidelných Freshnews, ve kterých přinášíme souhrn zajímavých událostí z posledních dní. Dnešní epizodou tě provede náš moderátor Martin, který má připraveno hned několik čerstvých zpráv.

Začneme případem, který se nedávno odehrál v Praze. V ulicích hlavního města totiž skupina násilníků zbila homosexuální pár za to, že se dvojice držela za ruce. Jedním z napadených byl šéfredaktor magazínu LUI Jakub Starý, který skončil s vylomeným zubem. O útoku jsme psali zde.

Tento pátek se spustí registrace k očkování proti koronaviru i pro věkovou skupinu 16-29 let. Projekt Medici pro očkování proto zpracoval sedm důvodů, proč by by se měl mladý člověk nechat naočkovat. Pokud tedy váháš, možná přesvědčí i tebe. Více už se ale dozvíš v samotné epizodě. Přejeme příjemnou podívanou!

Doporučeno
Sensey: Mám jen základku a pracovat nemusím, šestkrát denně jsem ve vaně (Interhejty) Sensey: Mám jen základku a pracovat nemusím, šestkrát denně jsem ve vaně (Interhejty) 30. května 2021 19:02

Kromě toho si však můžeš pustit také aktuální epizodu našeho podcastu LOVE IS ON THE AIR, kde se naši moderátoři doktorka Nikita a docent Zach každý týden věnují jinému tématu z oblasti vztahů. 65. epizoda byl věnovaná znásilnění a tomu, jak (ne)vypadá souhlas k sexu.

Domů
Sdílet
Diskuse