Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2021 17:50
Čas čtení 1:27
Ondřej Jarůšek

Conor McGregor: Byl jsem zraněný už před zápasem, teď budu mít nezničitelnou titanovou nohu

Conor McGregor: Byl jsem zraněný už před zápasem, teď budu mít nezničitelnou titanovou nohu
Zdroj: Steve Marcus/Getty Images
SPORT CONOR MCGREGOR UFC
Uložit Uložené

Irská hvězda prý do zápasu nastupovala s únavovými zlomeninami v noze.

Conor McGregor po svém nedávném zápase opouštěl klec na nosítkách. Při završení trilogie s Američanem Dustinem Poirierem si totiž na konci prvního kola zlomil nohu a musel putovat rovnou do nemocnice na operaci. Teď má před sebou náročnou rekonvalescenci a bude zřejmě dlouho trvat, než jej znovu uvidíme v boji. Dle vlastních slov se však vrátí lepší, než kdykoliv dřív.

To, kdy přesně ke zlomenině nohy došlo, bylo po zápase předmětem mnoha diskusí. Podle vysvětlení Johna Kavanagha, trenéra McGregora, osudný moment nastal poté, co Conor při jednom z kopů trefil loket svého soupeře. Tím se narušila integrita kosti a poté, co Conor na nohu přenesl váhu, se zlomila. Samotný bojovník však v novém videu říká, že nohu měl zraněnou už před zápasem.

Doporučeno
Krvavé rvačky bez rukavic sledují miliony lidí, brutální show se stává novým světovým fenoménem Krvavé rvačky bez rukavic sledují miliony lidí, brutální show se stává novým světovým fenoménem 6. července 2021 8:00

„Nastupoval jsem do klece s únavovými zlomeninami,“ říká slavný bojovník z vozítka, které aktuálně využívá k přesunu z místa na místo. O jeho problému prý vědělo vedení UFC i hlavní doktor organizace.

Domů
Sdílet
Diskuse