Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2021 13:26
Čas čtení 1:06
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola promluvil o rizikovém těhotenství snoubenky Lely. Svatbu přesunuli na příští rok

Karlos Vémola promluvil o rizikovém těhotenství snoubenky Lely. Svatbu přesunuli na příští rok
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT
Uložit Uložené

Hvězdný bojovník žádá fanoušky, aby se zdrželi urážlivých komentářů. Jeho budoucí manželka potřebuje klid a odpočinek.

Karlos Vémola prochází dalším složitým obdobím. Kvůli zraněné ruce byl nucen odstoupit z titulového zápasu a po úterní operaci se dozvěděl, že bude muset být za čtyři týdny operován ještě minimálně jednou. K tomu navíc nyní fanouškům sdělil, že jeho partnerka Lela má rizikové těhotenství, a tak se dvojice rozhodla plánovanou svatbu posunout na rok 2022.

„Lela je na rizikovém těhotenství, takže bychom si veselku neužili podle našich představ, a tak jsme se rozhodli svatbu přesunout na příští rok,“ napsal Vémola z nemocnice, kam je partnerka i s malou dcerou Lilinkou přišla navštívit.

Doporučeno
Karlos Vémola je po operaci: Doktoři potvrdili špatné zprávy, českého bijce budou operovat znovu Karlos Vémola je po operaci: Doktoři potvrdili špatné zprávy, českého bijce budou operovat znovu 20. července 2021 18:14

Slavný bojovník zároveň požádal všechny své fanoušky, aby současné okolnosti brali na vědomí a zdrželi se případných urážlivých komentářů. Zápasníkova budoucí manželka totiž potřebuje klid a odpočinek. Jedním dechem ale taky poděkoval těm, kteří ji píší pozitivní zprávy.

Domů
Sdílet
Diskuse