Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2022 18:08
Čas čtení 0:50
Martin Adam Pavlík

Brad Pitt: Natáčení Babylonu bylo plné nahoty. První den byl pro herce šokující

Brad Pitt: Natáčení Babylonu bylo plné nahoty. První den byl pro herce šokující
Zdroj: TASR/AP
FILMY A SERIÁLY BRAD PITT FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Pitt na place už zažil leccos, ale tentokrát prý nevěřícně zíral, co se to vlastně děje.

Herecká hvězda a držitel Oscara za snímek Once Upon a Time in Hollywood Brad Pitt toho na filmovém place za svoji bohatou kariéru zažil nepochybně mnoho, včetně různých divokých či milostných scén.

V rozhovoru pro The Hollywood Reporter ale prozradil, že to, co zažil během natáčení filmu Babylon v režii Damiena Chazella (La La Land, First Man), ho pořádně překvapilo, až šokovalo. Ve filmu budou zobrazeny velkolepé večírky, které se údajně natáčely dva týdny.

„V první den jsem si říkal: Wow, opravdu to děláme? My to opravdu děláme. Bylo tam hodně nahoty... hodně nahoty,“ zopakoval s úsměvem herec.

„Třetího dne jsem si říkal: ‚Jo, pořád hodně nahoty.‘ Po dvou týdnech to bylo už jen jako další den v kanceláři,“ smál se Pitt, který ve snímku inspirovaném skutečnými událostmi ztvárnil Jacka Conrada. Kromě něj si v dramatu zasazeném do 20. let minulého století zahráli Tobey Maguire, Olivia Wilde či Margot Robbie.

Doporučeno
Češka z Cambridge vyhrála za svou esej prestižní filmové ocenění. „Musím toho pro studium hodně obětovat,“ říká Češka z Cambridge vyhrála za svou esej prestižní filmové ocenění. „Musím toho pro studium hodně obětovat,“ říká 12. dubna 2024 13:00

Robbie teprve před nedávnem prozradila, že během natáčení Babylonu záměrně políbila Brada Pitta během jedné scény, i když to nebylo ve scénáři. Řekla, že prostě využila příležitosti. Pátý celovečerní snímek Damiena Chazella uvidíme v kinech už v lednu příštího roku.

Domů
Sdílet
Diskuse