Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2023 18:00
Čas čtení 3:29
Dominik Vetrák

Nejhorší filmy roku, které obdržely hodnocení 0/100. Tyto propadáky opravdu nechceš vidět

Nejhorší filmy roku, které obdržely hodnocení 0/100. Tyto propadáky opravdu nechceš vidět
Zdroj: Screen Media/Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tyto filmy dopadly u recenzentů nejhůře.

Filmový portál Screencrush se podíval na nejhůře hodnocené filmy na serveru Rotten Tomatoes. Jedná se o počiny, které obdržely 0 pozitivních recenzí. Pro srovnání: Morbius, jeden z nejhorších filmů roku 2022, měl ze 275 recenzí 16 % pozitivních s průměrným hodnocením všech recenzí na úrovni 3,8/10. Jinými slovy, dostat na Rotten Tomatoes 0 % pozitivních recenzí je dost náročné a musí jít o opravdu příšerný film.

Jak funguje Rotten Tomatoes?

Moderátoři na webu sdružují hodnocení profesionálních kritiků. Nejprve vidíš procentuální poměr kladných a záporných recenzí a teprve po rozkliknutí uvidíš průměrné hodnocení ze všech recenzí.

Může se stát, že špatný či průměrný film má i 75 % pozitivních recenzí, ale průměrné hodnocení 5,5/10. Recenzenti totiž mohou dát palec nahoru filmu i tehdy, když mu dají nižší hodnocení. Například pokud nic nečekají od nenápadného filmu a usoudí, že byl průměrný, mohou mu dát palec nahoru a hodnocení 5/10. Od velkolepého filmu však mohou čekat hodně. Dají mu tedy palec dolů, i když v recenzi udělí 7/10.

After Ever Happy

0 pozitivních recenzí z celkem 6. Průměrné hodnocení: 3,3/10

Série After je pro nadržené teenagery. Od roku 2019 vychází každý rok nová část (letos vyjde After Everything) a pokaždé je to podle kritiků o špetku horší. Autoři na to mají asi nějaké specifické nadání. Poslední dvě části After měly na Rotten Tomatoes 0 % pozitivních recenzí. Proč se to asi děje, ti napoví trailer.

Code Name Banshee

0 pozitivních recenzí z celkem 8. Průměrné hodnocení: 3,1/10

V našem žebříčku 10 nejlepších filmů roku 2022 se snímek s názvem Film roku ocitl na 4. místě. Antonio Banderas v něm hrál hlavní roli, díky čemuž nemusí myslet na svůj loňský velký přešlap – akční thriller Code Name Banshee, ve kterém hrál zabijáka a podle recenzentů v něm nefungovalo vůbec nic.

Doporučeno
Vybrali jsme nejlepší seriály na Netflixu za rok 2022 Vybrali jsme nejlepší seriály na Netflixu za rok 2022 19. ledna 2023 13:00

Dangerous Liaisons (2022)

0 pozitivních recenzí z celkem 7. Průměrné hodnocení: 4/10

Toto drama čerpá ze slavné knižní předlohy, kterou Hollywood rád adaptuje. Minulý rok vyšel nejen tento zmetek od Netflixu, ale také o něco lepší seriál. Tvůrci snímku udělali chybu, když přesunuli děj ze středověké Francie do moderní Paříže. Výsledkem byl pohled na nesnesitelné teenagery žijící své životy na sociálních sítích.

Good Mourning

0 pozitivních recenzí z celkem 7. Průměrné hodnocení: 3,2/10

Ne každý raper může být herec, respektive filmař. Přesvědčil se o tom i Machine Gun Kelly, který se podílel na režii, scénáři a ještě hrál v komedii o mladících milujících marihuanu. Snímek byl kasovním propadákem. Nepomohla mu ani účast oblíbených osobností, jako jsou Dennis Rodman, Tom Arnold, Pete Davidson, Danny Trejo, Snoop Dogg či Megan Fox.

 

Jeepers Creepers: Reborn

0 pozitivních recenzí z celkem 15. Průměrné hodnocení: 2,6/10

První části Jeepers Creepers si oblíbilo mnoho lidí, i když si při jejich sledování zakrývali oči. Sledovat, jak nakonec příšeru její teenagerské oběti zapíchnou, bylo velmi uspokojující. Další části a pokusy o restart značky však dopadly katastrofálně. Asi jsi tedy nebyl*a jediný*á, kdo o nové části v sérii ani neslyšel. Očividně byla příšerná natolik, že se ji nikdo neobtěžoval ani promovat.

Marmaduke

0 pozitivních recenzí z celkem 11. Průměrné hodnocení: 2,4/10

První Marmaduke z roku 2010 byl hraným celovečerním a dosti podprůměrným filmem. Nová verze dostala animovaný háv a dopadlo to ještě hůř. Tvůrci za 12 let nedokázali přijít s lepším příběhem a na výrobu pohádky nenašli ani větší rozpočet. Otřesná animace, jalový humor a nudné postavy se postaraly o to, že Marmaduke je možná nejhůře hodnoceným animákem roku 2022.

9 Bullets

0 pozitivních recenzí z celkem 18. Průměrné hodnocení: 3/10

Samu Worthingtonovi vůbec nevyšla kariéra a nestal se hvězdou, i když dostal hlavní roli ve sci-fi filmu Avatar, kde hraje Jakea Sullyho. I proto musel v roce 2022 dělat na naprosto příšerných filmech, jako je i drama 9 Bullets. Zahrála si tam s ním další kvalitní herečka Lena Headey (Cersei z Game of Thrones).

Ani jednomu se nepodařilo zachránit žalostný scénář. Worthingtona to asi moc nemrzí, protože aktuálně zřejmě počítá bonusy z tržeb kin z dvojky Avatara. Snímek má totiž na kontě už téměř 1,9 miliardy dolarů.

Fortress: Sniper's Eye

0 pozitivních recenzí z celkem 7. Průměrné hodnocení: 2/10

Až do loňského roku nebylo jasné, proč Bruce Willis zmizel z áčkových a béčkových hollywoodských produkcí a začal natáčet jeden příšerný film za druhým. Lékaři diagnostikovali herci vzácnou nemoc afázii, kvůli které ztrácí kognitivní schopnosti a schopnost řeči.

Je možné, že se Bruce snažil vydělat z tvorby filmů co nejvíce peněz předtím, než loni ohlásil konec kariéry. Smutný konec velké legendy završil velmi špatným akčním filmem Fortress 2. Minulý rok se však ukázal ještě v dalších 11 podobných propadácích.

365 Days: This Day

0 pozitivních recenzí z celkem 17. Průměrné hodnocení: 2,1/10

„Sex sells“ a v případě filmů a seriálů to platí dvojnásob. Vždyť kdo by se nepodíval na svůdné, erotické scény s krásnými herci? Vždy, když vidíš něco takového, raději vypni trailer a ignoruj ​​to. Na 99 % půjde o úplné kinematografické dno a přesně tím jsou všechny filmy z této polské série, které najdeš na Netflixu.

Jejich děj se zamotá od únosu přes italskou mafii až po pořádně lechtivé scény. Více se ti ovšem vyplatí Pornhub Premium. Minimálně tam uvidíš lepší herecké výkony. 

The Next 365 Days

0 pozitivních recenzí z celkem 6. Průměrné hodnocení: 2,0/10

Třetí část dopadla ještě hůře. To je asi tak všechno, co o ní potřebuješ vědět.

Domů
Sdílet
Diskuse