Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2023 12:06
Čas čtení 0:33
Martin Adam Pavlík

Disney po problémech pokračuje ve výrobě Trona 3. Jared Leto zůstává jako hlavní hvězda, mění se ale režisér

Disney po problémech pokračuje ve výrobě Trona 3. Jared Leto zůstává jako hlavní hvězda, mění se ale režisér
Zdroj: Walt Disney US
FILMY A SERIÁLY DISNEY FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Kdy snímek uvidíme v kinech, však zatím není známo.

Zdá se, že fanoušci kultovní akční sci-fi série Tron se přece jen dočkají pokračování. Jak píše Variety, studio Disney se po problémech s produkcí vrací k výrobě třetího dílu.

Nebude to však beze změn. Původně měl snímek natáčet Garth Davis, ten ale z projektu odstoupil a nahradí jej Nor Joachim Rønning. Na postu scenáristy zůstává Jesse Wigutow. Hlavní hvězdou bude zpěvák a oscarový herec Jared Leto, známý zejména z filmů Morbius, Blade Runner 2049, House of Gucci, Mr. Nobody či Dallas Buyers Club, za který získal cennou sošku.

První díl Trona natočil ještě v roce 1982 Steven Lisberger a zahrál si v něm Jeff Bridges. Ten se objevil i v pokračování s podtitulem Legacy z roku 2010. O režii se tehdy postaral Joseph Kosinski. Třetí díl filmové série se bude jmenovat Tron: Ares. Kdy snímek uvidíme v kinech, však zatím není známo.

Doporučeno
Sexuální otroci, kanibalismus a dětská práce. Temná realita skrytá v Disney pohádkách Sexuální otroci, kanibalismus a dětská práce. Temná realita skrytá v Disney pohádkách 20. ledna 2023 8:30
Tron
Zdroj: Walt Disney US
Domů
Sdílet
Diskuse