Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2023 7:50
Čas čtení 0:47
Ilona Hobzová

„Mr. Doja Cat“ zase překvapila a přišla na fashion week s knírkem a bradkou z umělých řas

„Mr. Doja Cat“ zase překvapila a přišla na fashion week s knírkem a bradkou z umělých řas
Zdroj: Getty Images/Marc Piasecki/WireImage
MÓDA MÓDA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Fanouškům prý slíbila umělé řasy, tak je dostali.

Styl zpěvačky Doji Cat byl na pařížském fashion weeku nezapomenutelný. Na módní přehlídce Schiaparelli Haute Couture se ukázala posetá 30 000 ručně umístěnými červenými krystaly Swarovski. Na přehlídku Viktor & Rolf zase zvolila knír, kozí bradku a obočí. Vše bylo udělané z umělých řas.

Mr. Doja Cat

Doja Cat svým fanouškům a fanynkám slíbila, že si umělé řasy vezme. Svůj slib dodržela po svém a pro řasy zvolila poměrně netradiční místa na svém obličeji. Ještě před přehlídkou svým fanouškům prostřednictvím Instagramu naznačila, že přijde Mr. Doja Cat. „Jestli jsou řasy to, co všichni chcete, tak je dostanete. Uvidíme se u Viktora a Rolfa,“ doplnila.

Své rozhodnutí následně vysvětlila pro magazín Nylon: „Před pár dny na Schiaparelli lidé říkali, že nemám řasy. Byli zklamaní, že nemám řasy, když jsem spolupracovala s jednou z nejlepších vizážistek všech dob, Pat McGrath. Tak jsem jim dnes udělala radost.“ Doplnila, že celkově se jí na pařížském týdnu módy líbilo.

Doporučeno
Top 15 triček s krátkým rukávem na jaro a léto. Trendy jsou minimalismus i výrazné grafiky Top 15 triček s krátkým rukávem na jaro a léto. Trendy jsou minimalismus i výrazné grafiky 23. dubna 2024 16:30

Pat McGrath, vizážistka celebrit a podnikatelka, stála i za nápadem kostýmu z desítek tisíc červených krystalů. Jeho realizace prý trvala téměř pět hodin. McGrath ručně umísťovala každý krystal na kůži zpěvačky. 

Domů
Sdílet
Diskuse