Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2023 9:28
Čas čtení 1:00
Tereza Šnajdrová

Dočkáme se reunionu kapely KISS? „Nebyli by to KISS, ale PISS,“ zní z kapely

Dočkáme se reunionu kapely KISS? „Nebyli by to KISS, ale PISS,“ zní z kapely
Zdroj: Getty Images/Medios y Media
HUDBA HUDBA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Kytarista a zakladatel kapely KISS Paul Stanley promluvil o možném reunionu kapely. Přirovnal jej k moči.

Legendární americkou rockovou kapelu KISS v tomto roce čekají vůbec poslední koncerty. Členové skupiny proto bývají často dotazováni, zda se k nim na tour nepřipojí původní členové, aby se fanoušci*fanynky dočkali reunionu. K návratu původních členů se nyní nelichotivě vyjádřil kytarista a spoluzakladatel kapely KISS Paul Stanley, informují NME a Metal Injection.

Doporučeno
Jsme jako superhrdinky. Clark Kent je Supermanem také jen tehdy, když si oblékne kostým, říká drag queen Alyssa Edwards (Rozhovor) Jsme jako superhrdinky. Clark Kent je Supermanem také jen tehdy, když si oblékne kostým, říká drag queen Alyssa Edwards (Rozhovor) 7. března 2023 6:00

Americkou skupinu KISS založili v roce 1973 kytarista Paul Stanley, zpěvák a baskytarista Gene Simmons, kytarista Ace Frehley a bubeník Peter Criss. V této sestavě kapela hrála jen do 80. let, kdy ji Criss a Frehley opustili. KISS v současné době tvoří Stanley, Simmons, kytarista Tommy Thayer a bubeník Eric Singer.

Protože kapelu čeká rozlučkové turné, spekuluje se o případném reunionu. K tomu sám Paul Stanley uvedl, že v případě návratu původních členů do kapely by se KISS museli přejmenovat na PISS (moč, pozn. redakce)

„V tuto chvíli by to bylo pro kapelu ponižující a také by to v některých lidech vyvolalo zmatek. Protože kdybyste na pódiu viděli lidi, kteří vypadají jako KISS, ale znějí takhle, tak bychom se možná měli jmenovat PISS,“ řekl Stanley.

Doporučeno
Legendární lyžařka sjela nejnebezpečnější sjezdovku světa. Jako první žena po šedesáti letech Legendární lyžařka sjela nejnebezpečnější sjezdovku světa. Jako první žena po šedesáti letech 6. března 2023 11:16

Uvedení do Rokenrolové síně slávy je pokrytectví

Stanley se v rozhovoru vyjádřil i ke kauze, která otřásla hudebním světem v roce 2014. KISS byli tehdy uvedeni do Rokenrolové síně slávy, avšak na ceremoniálu odmítli vystoupit. „Bylo to kvůli pokrytectví organizátorů, nejsme kapela, kterou mají rádi. Patnáct let nás záměrně ignorovali. (...) Bylo to nefér, nejsme žádní nováčci. Naše kapela ‚nesla vlajku‘, posunula ji na jinou úroveň. Je to kapela, o které jsem vždycky snil,“ řekl Stanley. 

Anketa:
Měli by se podle tebe KISS přejmenovat na PISS?
Ne, co to je za blbost?
Nevím, asi je mi to fuk.
Jo, byla by to sranda.
Ne, co to je za blbost?
57 %
Nevím, asi je mi to fuk.
5 %
Jo, byla by to sranda.
38 %
Domů
Sdílet
Diskuse