Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. dubna 2023 14:00
Čas čtení 0:27
Jakub Paulík

Finský John Wick zabil 300 Sovětů. V krvavém válečném filmu teď masakruje nacisty

Finský John Wick zabil 300 Sovětů. V krvavém válečném filmu teď masakruje nacisty
Zdroj: Nordisk Film
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2023 NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Nacistická jednotka, která mu zkřížila cestu, dopadne velmi špatně.

Aatami Korpi je válečný veterán ze zimní války, ve které Finsko bojovalo proti Sovětskému svazu. Po válce, ve které ztratil rodinu, žije samotářským životem. Když ho však v roce 1944 napadne komando nacistů a ukradnou mu jeho zlato, opráší své schopnosti zabijáka.

Doporučeno
Kalhotky se squirtem jsou hitem letošního erotického veletrhu. Akce tě inspiruje i šokuje (Reportáž) Kalhotky se squirtem jsou hitem letošního erotického veletrhu. Akce tě inspiruje i šokuje (Reportáž) 22. dubna 2023 12:00

Legendy o tom, jak během války zabil 300 sovětských vojáků, se zdají nacistům na první poslech nesmyslné. Jednotka Obersturmführer Bruna Helldorfa však na vlastní kůži pocítí, že historky o jeho dovednostech jsou jednoznačně založeny na pravdě.

Doporučeno
Velký přehled výplat: Kolik si vyděláš v Česku jako lékař*ka, prodavač*ka nebo řidič*ka a kolik ti zaplatí u sousedů? Velký přehled výplat: Kolik si vyděláš v Česku jako lékař*ka, prodavač*ka nebo řidič*ka a kolik ti zaplatí u sousedů? 21. dubna 2023 6:00

Válečný akční film SISU natočil a o scénář se postaral Jalmari Helander. Ve filmu si zahráli herci jako Jorma Tommila, Aksel Hennie, Jack Doolan, Mimosa Willamo a další. V českých kinech ho uvidíme už za týden 27. dubna 2023.

Domů
Sdílet
Diskuse