Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2023 15:23
Čas čtení 0:44
Vojtěch Vanda

VIDEO: Conor McGregor přehnal scénku při finále NBA a knockoutoval maskota přímo na palubovce

VIDEO: Conor McGregor přehnal scénku při finále NBA a knockoutoval maskota přímo na palubovce
Zdroj: Getty Images/Megan Briggs
OSOBNOSTI CONOR MCGREGOR
Uložit Uložené

Bývalý šampion UFC, irský zápasník Conor McGregor, se v sobotu představil během přestávky čtvrtého finálového utkání mezi Miami Heat a Denver Nuggets v reklamní scénce na sprej proti bolesti. Skit ale přehnal a domácímu maskotovi uštědřil knock-out.

Celá událost byla pochopitelně zachycena na video, které se následně rozšířilo po sociálních sítích. Na něm bylo zřetelné, že se McGregor úplně neovládá a na Burnieho, maskota celku Miami Heat, zaútočil nepřiměřenou silou. Scénka měla simulovat boxerský zápas mezi nimi, McGregor nicméně první ranou maskota knockoutoval a druhou jej na zemi dorazil.

Paradoxem je, že scénka měla sloužit jako reklama na sprej proti bolesti. Člověk, jenž se nacházel v kostýmu maskota, nebyl pouze otřesen, ale musel být odnesen z palubovky. Těžko říct, jestli to měla být původně dohodnutá součást představení, nicméně McGregor se jej pokusil výše zmíněným sprejem okamžitě „vzkřísit“.

Doporučeno
Český UFC bojovník David Dvořák i přes srdnatý výkon potřetí prohrál. „Obětoval jsem tomu vše, ale soupeř byl lepší,“ vzkázal Český UFC bojovník David Dvořák i přes srdnatý výkon potřetí prohrál. „Obětoval jsem tomu vše, ale soupeř byl lepší,“ vzkázal 11. června 2023 8:00

Zástupci týmu Miami Heat, jak uvedl The Guardian, následně informovali veřejnost o zdravotním stavu svého zaměstnance. Údajně má nyní volno a je v domácí léčbě, během níž užívá prášky proti bolesti. McGregor situaci dále nekomentoval.

Bývalý šampion MMA již sportu neholduje. Naposledy se postavil Dustinu Poirierovi v červnu roku 2021 v rámci eventu UFC 264. Ten prohrál, a ještě si poranil nohu. Pocit vítězství zažil naposledy v lednu 2020 proti Donaldu Cerroneovi.

Domů
Sdílet
Diskuse