Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
23. července 2023 16:31
Čas čtení 0:40
Richard Balog

Podívej se na klip z alba Utopia, které Travis Scott vydá tento měsíc. Hostují The Weeknd a Bad Bunny

Podívej se na klip z alba Utopia, které Travis Scott vydá tento měsíc. Hostují The Weeknd a Bad Bunny
Zdroj: Instagram/@travisscott
HUDBA RAP TRAVIS SCOTT
Uložit Uložené

Ve videoklipu uvidíš kromě trojice hvězdných interpretů i návrháře Matthewa M. Williamse, Pharrella Williamse nebo zpěvačku SZA.

Vše nasvědčuje tomu, že Travis Scott vydá další skvělé rapové album. První ochutnávkou z dlouho očekávaného projektu Utopia je skladba s názvem K-POP, na které najdeš kromě interpreta z Houstonu také The Weeknda a Bad Bunnyho.

Hvězdné spojení dopadlo podle předpokladů. Žhavá letní novinka s videoklipem za krátký čas nasbírala miliony přehrání.

Doporučeno
Český Refresher má své Rap News. Přečti si, jak nás baví Paulie Garand, Rigor Mortiz nebo nový Dorian Český Refresher má své Rap News. Přečti si, jak nás baví Paulie Garand, Rigor Mortiz nebo nový Dorian 21. července 2023 11:00

3,5minutový vizuál je nabitý spoustou úderných scén. Nechybí Cactus Jack, který se rozjíždí uprostřed fotbalového hřiště s logem alba Utopia a nápisem „Stadium Tour Rehearsal“. Ten by mohl naznačovat, že Scott plánuje velké koncertní turné.

Rappera vidíme i při dalším pohledu na své první „signature“ tenisky Jordan Cut the Check. Bad Bunny je zachycen, jak kráčí přes noční klub, a The Weeknd se objeví v jedinečném sídle po boku Scotta, kde si vychutnávají jídlo s nádherným výhledem na oceán. Ve slunečním videoklipu uvidíš kromě trojice hlavních hvězd i návrháře Matthewa M. Williamse, Pharrella Williamse nebo zpěvačku SZA.

Uvidíme, jestli egyptské úřady schválí velkolepou show pod pyramidami v Gíze, na které měl Scott představit 28. července album Utopia.

Domů
Sdílet
Diskuse