Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
26. července 2023 9:22
Čas čtení 0:55
Tereza Šnajdrová

Hvězda filmu Oppenheimer Cillian Murphy se nebrání roli Kena v pokračování Barbie 2

Hvězda filmu Oppenheimer Cillian Murphy se nebrání roli Kena v pokračování Barbie 2
Zdroj: Universal Pictures/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY BARBIE CILLIAN MURPHY OPPENHEIMER
Uložit Uložené

Ačkoli v současné chvíli není pro snímek Barbie ohlášeno žádné pokračování, vzhledem k úspěchu, který tento film sklízí po celém světě, by se ho pravděpodobně dočkat mohl.

V pátek do kin zamířily dlouho očekávané snímky Oppenheimer a Barbie. Hvězda z prvního zmíněného filmu Cillian Murphy nyní pro Cinéfilos uvedla, že kdyby mu taková nabídka přišla, rád by si v pokračování Barbie zahrál roli Kena, píší BuzzFeed a CBR. „Hrál bych Kena v Barbie 2? Jistě,“ řekl se smíchem. Ryan Gosling by pravděpodobně nadšený nebyl...

Doporučeno
Barbie vs. Oppenheimer: Který film vyhrál souboj o tržby v českých i světových kinech? Barbie vs. Oppenheimer: Který film vyhrál souboj o tržby v českých i světových kinech? 24. července 2023 15:05

Barbieheimer, jak se dvojité premiéře přezdívá, nalákal do kin za první vysílací víkend miliony lidí a utržil více než 511 milionů dolarů (11,1 miliardy korun). Jedná se o velmi úspěšné snímky, avšak podle tržeb více úspěchů sklízí právě růžový svět Barbie.

O něm se nyní v rozhovoru pro Cinéfilos rozpovídal Cillian Murphy, který v Oppenheimerovi ztvárnil astrofyzika a vynálezce atomové bomby Roberta Oppenheimera. Přiznal, že pokud by mu taková nabídka přišla, rád by si zahrál Kena ve filmu Barbie 2.

„Hrál bych Kena v Barbie 2? Jistě,“ řekl Murphy se smíchem. „Přečtu si scénář a můžeme si promluvit,“ dodal. Nový film Barbie, ve kterém se hlavních rolí ujala Margot Robbie a Ryan Gosling, však prý zatím neviděl. „Nemůžu se dočkat, až ten film uvidím. Myslím, že je to pro kinematografii skvělé. Víte, v létě se točí samé skvělé filmy,“ uzavřel Murphy.

Dočká se Barbie pokračování?

Zda se snímek Barbie z dílny režisérky Grety Gerwig dočká pokračování, zatím není jisté. Podle režisérky by to však bylo „vzrušující“. Pokračování je otevřená i představitelka Barbie Margot Robbie.

Anketa:
Hodil by se podle tebe Cillian Murphy do role Kena?
Jo, proč ne?
Ne, Ryan Gosling je jen jeden.
Jo, proč ne?
66 %
Ne, Ryan Gosling je jen jeden.
34 %
Domů
Sdílet
Diskuse