Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
1. září 2023 17:20
Čas čtení 0:56
Vojtěch Vanda

VIDEO: 50 Cent během koncertu naštvaně zahodil mikrofon. Zranil jím reportérku pod pódiem

VIDEO: 50 Cent během koncertu naštvaně zahodil mikrofon. Zranil jím reportérku pod pódiem
Zdroj: Burak Cingi/Redferns
OSOBNOSTI 50 CENT SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Frustrace z nefungujících mikrofonů může 50 Centa stát i soudní řízení. Během středečního koncertu v Los Angeles totiž vrhl jeden, který nefungoval, z pódia do hlediště. Trefil jím do hlavy ženu, která na něj podala trestní oznámení.

Na videu je 50 Cent zachycený během koncertu s rapperem YG. Ze snímku je zřejmé, že mu v rámci show přestalo fungovat hned několik mikrofonů. Frustrující moment vyřešila newyorská legenda ne zrovna elegantně. První nefungující mikrofon zahodila do hlediště ještě s jakýmsi přehledem, druhý ale mrštila přímo mezi postávající vedle pódia.

Ke své smůle trefil jednu ženu přímo do hlavy. Podle webu TMZ se jednalo o reportérku rádia Power 106 Bryhanu Monegain, která uvedla, že si byla vědoma přímého pohledu od rappera předtím, než mikrofon hodil. Jak uvádí Rolling Stone s odkazem na Deadline, žena podala na rappera trestní oznámení pro ublížení na zdraví. 

K situaci se již pro média vyjádřil 50 Centův právník Scott Leemon. „Uveďme to na pravou míru. Stejně jako jsem řekl losangeleské policii dnes ráno, můj klient by nikdy nikoho úmyslně neuhodil mikrofonem. Kdokoliv, kdo říká jinak, nezná fakta,“ řekl.

Monegain nicméně utrpěla krvavé zranění na čele, které měla dle TMZ evidentně rozseknuté. Moderátorka se k situaci zatím nevyjádřila ani na sociálních sítích.

Doporučeno
VIDEO: Cardi B hodila po fanouškovi mikrofon poté, co ji polil pitím VIDEO: Cardi B hodila po fanouškovi mikrofon poté, co ji polil pitím 30. července 2023 15:00

50 Cent se tak přidává ke Cardi B, která naposledy v Los Angeles také při koncertu hodila mikrofon do davu. Stalo se tak poté, co po ní jeden z fanoušků hodil drink. Přestože na ni bylo také podáno trestní oznámení, odsouzena nebyla.

Domů
Sdílet
Diskuse