Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2023 v 13:14
Čas čtení 0:55
Ilona Hobzová

Slušný bizár. Na internetu si můžeš koupit vodu, v níž plaval Harry Styles. Tak schválně, za kolik?

Slušný bizár. Na internetu si můžeš koupit vodu, v níž plaval Harry Styles. Tak schválně, za kolik?
Zdroj: Vianney Le Caer/Invision/AP
ZAJÍMAVOSTI HARRY STYLES ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Zdá se, že zbohatnout se dá opravdu na čemkoli.

Populární zpěvák Harry Styles se o víkendu zašel vykoupat do rybníka v londýnské čtvrti Hampstead Heath. A jeho koupačka neunikla pozornosti ostatních lidí. Teď se na tom někteří dokonce snaží zbohatnout. Na eBayi se voda z rybníka, v němž se zpěvák smočil, prodává za téměř šest tisíc korun. 

Vzácné zboží?

Devětadvacetiletý umělec vlastní nedaleko rybníka nemovitost. Nyní se zdá, že si v blízkosti svého domu nemůže ani v klidu zaplavat, aniž by toho lidé nezneužili. Na internetové aukční síni eBay totiž někdo začal nabízet lahvičky s vodou, v níž se bývalý člen kapely One Direction osvěžil. Vodu označuje jako velmi vzácné zboží.

Anketa:
Koupil*a by sis tuhle vodu?
Vezměte si moje peníze a dejte mi to, vždyť je to Harry Styles!
Svět se totálně zbláznil.
Vezměte si moje peníze a dejte mi to, vždyť je to Harry Styles!
25 %
Svět se totálně zbláznil.
75 %

Pro nákup není třeba přihazovat částku, dá se koupit okamžitě a stojí 202 britských liber, v přepočtu tedy bezmála šest tisíc korun. V pátek těsně před polednem bylo dostupných pět malých lahviček. Jiné zboží prodávající neprodává, na platformě je ovšem registrovaný*á od roku 2013.

Není to poprvé, kdy se někdo pokouší prodat poměrně bizarní věc spojenou se slavnou osobností. Po jarním turné zpěvačky Taylor Swift někdo dokonce prodával uzavíratelný pytlík s „autentickým vzduchem“ koncertu z 19. května. „Nelze to potvrdit, ale existuje vysoká pravděpodobnost, že Taylor tento konkrétní vzorek vzduchu v určitém okamžiku během show skutečně dýchala. Tohle je vaše šance mít kousek z ní a z turné Eras navždy!“ lákala prodejkyně ke koupi. 

Domů
Sdílet
Diskuse