Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. ledna 2024 15:29
Čas čtení 0:58
Ilona Hobzová

OBRAZEM: Michal z Kouzelné školky se vrací. V novém pořadu bude radit dětem, co na sebe

OBRAZEM: Michal z Kouzelné školky se vrací. V novém pořadu bude radit dětem, co na sebe
Zdroj: Česká televize / Zuzana Páchová
FILMY A SERIÁLY ČESKÁ TELEVIZE
Uložit Uložené

Legendární postava Kouzelné školky má v televizi nový projekt.

Lidé, kteří v dětství milovali Kouzelnou školku, museli v loňském roce skousnout hořkou pilulku. Dětmi milovaný komik a moderátor legendárního pořadu Michal Nesvadba v červnu natočil svou poslední epizodu. S Kouzelnou školkou se rozloučil po dlouhých třiadvaceti letech. Děti ale smutnit nemusí, o Michala v televizi nepřijdou.

Doporučeno
S Kouzelnou školkou jsem skončil v tom nejlepším, říká Michal Nesvadba. Má se fanfárově? S Kouzelnou školkou jsem skončil v tom nejlepším, říká Michal Nesvadba. Má se fanfárově? 29. června 2023 19:30

Na obrazovky České televize se totiž moderátor vrací ve zbrusu novém pořadu Michal ví, co na sebe. Půjde o třináctidílný seriál, první díl odvysílá stanice Déčko už 8. ledna v 17:00.

„Co si vzít na sebe, když je ráno ještě zima a odpoledne bude teplo? Co na hřiště? Na doma nebo na procházku? Jak se barevně sladit, jak o oblečení dbát, jak překvapit okolí a jak se ozdobit? Na vše odpoví Michal Nesvadba a jeho dva parťáci v kontaktní groteskní show o oblékání,“ stojí v anotaci České televize.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Michal Nesvadba (@michalnes)

Nejde o první takový projekt, který Nesvadba na České televizi měl. V minulosti se vysílaly například pořady Michalovy barvy (2015), Michalova doprava (2015), Michalovy nálady (2017) nebo Michal chrání přírodu (2021).

Pro mnohé tak může jít alespoň o částečnou náplast za zrušené vystoupení v O2 aréně. Tam se chtěl Nesvadba loni v prosinci rozloučit se svou dlouholetou kariérou v Kouzelné školce. Živou show Michal Nesvadba a jeho poslední příběh  Záhada mizejících hraček ale musel nakonec zrušit, lístky se totiž neprodávaly. Nízký zájem mnozí přikládali hlavně vysoké ceně vstupenek.

Doporučeno
Popelka prý byla kurtizána, Sněhurka zase německá hraběnka. Toto jsou skuteční lidé, kteří inspirovali známé Disneyho postavy Popelka prý byla kurtizána, Sněhurka zase německá hraběnka. Toto jsou skuteční lidé, kteří inspirovali známé Disneyho postavy 6. ledna 2024 12:00

Na ochutnávku z nového pořadu Michal ví, co na sebe se mrkni v galerii:

Michal NesvadbaMichal NesvadbaMichal NesvadbaMichal Nesvadba
Zobrazit galerii
(8)
Domů
Sdílet
Diskuse