Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. ledna 2024 15:15
Čas čtení 0:25
Magdalena Trajerová

Bouračky, srážky, agrese: Na Netflix míří nový dokument ze světa závodění

Bouračky, srážky, agrese: Na Netflix míří nový dokument ze světa závodění
Zdroj: Netflix/Nascar
TECH DOKUMENT NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix oznámil další dokumentární sérii ze světa závodění. Po úspěchu série Formule 1: Touha po vítězství se bude věnovat nejvýznamnějšímu motoristickému závodu NASCAR Cup 2023.

Pětidílný dokument NASCAR: Na plný plyn sleduje závod i jednotlivé jezdce, kteří pro vítězství nasazují svůj vlastní život. Těšit se můžeš na nárazy, bouračky, agresivitu závodníků, ale i na jejich dovednosti. „Pokud jste řidič závodního auta, máte neustále příležitost k tomu být zraněn nebo zabit. A stejně to děláte. Přemýšlejte o tom, jací jsou to blázni,” říká v traileru sportovní reportér Marty Smith.

Doporučeno
VIDEO: Falešné zuby, obočí i nos. Poznáš známou herečku v nové roli drogové královny? VIDEO: Falešné zuby, obočí i nos. Poznáš známou herečku v nové roli drogové královny? 22. ledna 2024 12:51

NASCAR: Na plný plyn tematicky navazuje na dokument Formule 1: Touha po vítězství. Tomu za měsíc, tedy 23. 2., vyjde již šestá řada. Zabývat se bude mistrovstvím světa F1, které opět vyhrál Max Verstappen.

NASCAR: Na plný plyn vyjde na Netflixu 30. ledna, tak zapínej upozornění.

Domů
Sdílet
Diskuse