Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. ledna 2024 18:09
Čas čtení 0:47
Monika Růžičková

Chystá se dokument o představitelce Kleopatry, podílí se na něm Kim Kardashian

Chystá se dokument o představitelce Kleopatry, podílí se na něm Kim Kardashian
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY KIM KARDASHIAN
Uložit Uložené

BBC chystá třídílný dokument o Elizabeth Taylor ​​s pracovním názvem Elizabeth Taylor: Rebel Superstar. Tímto úkolem BBC pověřila produkční společnost Passion Pictures, která již v minulosti získala za svou práci Oscara.

Na projektu se bude podílet i Kim Kardashian, která se objeví přímo v dokumentu, ale bude na něm pracovat i po produkční stránce. V dokumentu by měli vystoupit ti, kteří Taylor znali nejlépe, její rodina, přátelé a kolegové a kolegyně z herecké branže.

Doporučeno
Na Netflix míří jeden z nejoblíbenějších seriálů, doteď ho měla konkurence Na Netflix míří jeden z nejoblíbenějších seriálů, doteď ho měla konkurence 29. ledna 2024 13:10

„Elizabeth Taylor byla sama sebou, bojovnicí. Je důkazem toho, že se člověk může neustále vyvíjet a měnit, mít v životě různé kapitoly,“ říká Kardashian.

Šéfredaktor BBC Alistair Pegg uvedl, že seriál „ukáže nový pohled na Elizabeth Taylor – jak na její herecké techniky a výkony, tak na její schopnost znovu objevovat sebe samu“. Kromě Kardashian v dokumentu vystoupí například herečka a velká kamarádka Taylor Joan Collins, která se sama ucházela o roli Kleopatry.

Jedna z nejvýraznějších filmových hvězd 20. století a dvojnásobná držitelka Oscara byla známá nejen jako herečka. Byla mimo jiné angažovanou filantropkou a bojovnicí za práva lidí nakažených virem HIV. Zemřela v roce 2011 ve věku 79 let.

Kim Kardashian se do filmového průmyslu poslední dobou dostává čím dál víc. Nedávno si zahrála v díle Ryana Murphyho American Horror Story. Hlavní roli ztvárnila v komedii The 5th Wheel, na které se podílela i produkčně. Chce si televizní hvězda jen zkusit něco nového, nebo má nový koníček?

Domů
Sdílet
Diskuse