Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2024 13:35
Čas čtení 0:30
Magdalena Trajerová

Jeho jméno mu málem vydělalo miliony dolarů. Popletli si ho s představitelem Spidermana

Jeho jméno mu málem vydělalo miliony dolarů. Popletli si ho s představitelem Spidermana
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: SECRET WARS FILM
Uložit Uložené

Britský herec Tom Hollander si díky svému jménu málem vydělal miliony dolarů. Kvůli podobnosti jmen si ho popletli s představitelem Spidermana.

Toma Hollandera můžete znát z Pirátů z Karibiku, filmu Pýcha a předsudek, seriálu Us nebo Harley Quinn. V marvelovkách ale nikdy nehrál. V talkshow Late Night with Seth Meyers herec přiznal, že mu přišla výplatní páska za bonus z podílu tržeb k filmu Avengers. Agentura si ho popletla s Tomem Hollandem, který ve snímku ztvárnil Spidermana.

Doporučeno
České sci-fi ovládlo Netflix. Stálo 45 milionů a ukazuje šílenou budoucnost Prahy České sci-fi ovládlo Netflix. Stálo 45 milionů a ukazuje šílenou budoucnost Prahy 31. ledna 2024 8:30

„Říkal jsem si – vážně si nepamatuju, že bych hrál v Avengers. Bylo to úchvatná suma peněz,“ smál se Hollander. Přesnou částku uvést nechce, jednalo se ale prý o sedmimístnou sumu.

Herec se se záměnou jména s mladším Tomem Hollandem prý setkává často. „Třeba když jsem volal s údržbářskou společností a oni byli nadšení, že se setkají s Tomem Hollandem. Rychle jsem je musel zchladit, že herec sice ano, ale Tom Hollander.“

Domů
Sdílet
Diskuse