Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
4. února 2024 17:17
Čas čtení 0:32
Magdalena Trajerová

VIDEO: Do kin míří film o Amy Winehouse. Podívej se na první ukázku

VIDEO: Do kin míří film o Amy Winehouse. Podívej se na první ukázku
Zdroj: Dean Rogers / Focus Features
FILMY A SERIÁLY FILM
Uložit Uložené

Trailer k filmu Back to Black je venku. Životopisný snímek o Amy Winehouse uvede společnost Focus Features do kin již v dubnu.

Snímek sleduje cestu Amy Winehouse od jejího raného vzestupu až po nahrávání známého alba Back to Black, po němž se film také jmenuje. „Film, vyprávěný očima Amy a inspirovaný jejími hluboce osobními texty, zkoumá a zahrnuje mnoho vrstev ikonické umělkyně a bouřlivého milostného příběhu, který je ústředním bodem jednoho z nejlegendárnějších alb všech dob,“ slibují tvůrci v synopsi.

 

Pěveckou legendu Amy Winehouse ztvární ve filmu herečka Marisa Abela. Tu můžeš znát z filmů Falešný agent nebo Je moje všechno. Velká jména se objeví i ve vedlejších rolích – držitel ceny BAFTA Jack O'Connell, Eddie Marsan, Juliet Cowan nebo na Oscara nominovaná Lesley Manville. Režie se ujal Sam Taylor-Johnson.

Do britských kin zamíří snímek 12. dubna. V těch amerických bude mít premiéru o měsíc později, tedy 17. května. Česká premiéra by měla být totožná s tou americkou.

 
Domů
Sdílet
Diskuse