Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
6. února 2024 12:46
Čas čtení 0:33
Anna-Marie Hanzlíková

Taylor Swift chystá nové album. Na co se můžeš těšit a kdy vyjde?

Taylor Swift chystá nové album. Na co se můžeš těšit a kdy vyjde?
Zdroj: TASR
HUDBA GRAMMY TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Čekání je u konce. Po dvou letech příprav Taylor Swift v neděli oznámila, že její nové album The Tortured Poets Department vyjde letos v dubnu.

Když Taylor v neděli přebírala Grammy, potěšila své fanoušky a fanynky další novinkou. „Moje zbrusu nové album vyjde 19. dubna. Bude se jmenovat The Tortured Poets Department. Jeho obal postnu právě teď,“ oznámila z pódia.

Doporučeno
FOTO: Prakticky nahá. Megan Fox dorazila na Grammy v zatraceně odvážných šatech FOTO: Prakticky nahá. Megan Fox dorazila na Grammy v zatraceně odvážných šatech 5. února 2024 11:54

A jak řekla, tak udělala. Na jejím Instagramu se vzápětí objevila černobílá fotka, která zachycuje Taylor v peřinách. O den později také vypustila kompletní seznam tracků. Těšit se můžeš mimo jiné na featy s Florence and the Machine nebo Post Malonem. Album si můžeš předobjednat už teď.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Taylor Swift (@taylorswift)


Swift vydala už deset studiových alb, za to poslední si právě v neděli přebrala cenu Grammy. Tím se zároveň stala rekordmankou, více cen v této kategorii se nikomu předtím získat nepovedlo. Její turné Eras se nedávno stalo také nejvýdělečnějším turné v historii, když jako první utržilo na jednu miliardu dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse