Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2024 11:15
Čas čtení 1:30
Barbora Adamkovičová

Pódium Super Bowlu ovládl Usher. Internet už zaplavily memes

Pódium Super Bowlu ovládl Usher. Internet už zaplavily memes
Zdroj: Getty Images/Kevin Mazur/Getty Images for Roc Nation
SPORT HUDBA
Uložit Uložené

Za vystoupení Usher nedostane žádné peníze. Pořadatelé pro to mají jasné vysvětlení.

Kromě nadšenců amerického fotbalu si na své přišli i fanoušci popu. Usher se na legendárním pódiu o poločasové přestávce objevil už v roce 2011 se skupinou Black Eyed Peas.

Doporučeno
Nejlepší novinky (nejen) na Netflixu. Tyhle seriály musíš vidět Nejlepší novinky (nejen) na Netflixu. Tyhle seriály musíš vidět 11. února 2024 17:30

„Myslím, že od toho dne jsem měl v hlavě, že se na to pódium chci vrátit,“ řekl v rozhovoru v talk show Good Morning America. Vystoupil s Aliciou Keys a jejich společným hitem My Boo a také ve společnosti rapperů Ludacrise a Lil Jona s hity Yeah! a Get Low.

Za vystoupení mu nezaplatí

Dokonce ani jeho slavní předchůdci Beyoncé, Madonna, Rihanna a Michael Jackson nedostali za 13minutové vystoupení zaplaceno, píše CBS News. Mluvčí Národní fotbalové ligy sdělila měsíčníku Forbes: „Hradíme veškeré výdaje a produkční náklady.“ 

Důvodem je to, že po odvysílání fotbalového „koncertu“ se v minulosti rapidně zvýšily streamy zpěváků a zpěvaček a prodej jejich produktů. Například Rihanna po loňském vystoupení zaznamenala 390procentní nárůst prodeje písní a milionový nárůst prodeje své značky Fenty Beauty.

Taylor Swift nebo Justin Bieber 

Super Bowl byl mimo jiné ve znamení celebrit. Taylor Swift přišla na tribunu podpořit svého přítele Travise Kelce, hráče vítězného týmu Kansas City Chiefs. Očekávaný zápas si nenechala ujít ani Lana Del Rey nebo Justin Bieber s manželkou Hailey. 

Doporučeno
První trailer na Deadpool 3: Deadpool a Wolverine se navzájem zabíjejí v bláznivé komiksové komedii První trailer na Deadpool 3: Deadpool a Wolverine se navzájem zabíjejí v bláznivé komiksové komedii 12. února 2024 9:30

Americká národní fotbalová liga (NFL) zveřejnila na svém profilu X video, na kterém si Justin užívá legendární Halftime Show. Byl to právě Usher, kdo si ho na začátku kariéry vzal pod svá ochranná křídla a spolupracoval s ním na mnoha hitech Bieberova debutového alba z roku 2010.

Koukni na virální memes, které okamžitě zaplavily internet:

Domů
Sdílet
Diskuse