Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. března 2024 11:30
Čas čtení 0:31
Barbora Adamkovičová

Vémolovu ženu přepadli zloději za bílého dne. Sama s dítětem jsem byla bezbranná, popsala se slzami v očích

Vémolovu ženu přepadli zloději za bílého dne. Sama s dítětem jsem byla bezbranná, popsala se slzami v očích
Zdroj: Profimedia.cz
ZAJÍMAVOSTI KARLOS VÉMOLA
Uložit Uložené

Když ukládala své dítě do autosedačky, překvapili ji zezadu dva muži, kteří jí z auta ukradli drahé potraviny a dárky.

Slovenská modelka a manželka bojovníka MMA Karlose Vémoly Lela Ceterová svým příběhem vyděsila lidi na sociálních sítích. Na Instagramu prozradila, že se stala obětí krádeže. Nepříjemný incident se odehrál poté, co se vrátila z obchodu s velkým nákupem a dárky k MDŽ. Než stačila naložit syna do auta, dva muži jí věci ukradli.

Doporučeno
Tohle jsou nejlépe placení herci a herečky roku 2023. První místo tě překvapí Tohle jsou nejlépe placení herci a herečky roku 2023. První místo tě překvapí 7. března 2024 12:41

instagramovém videu popsala, jak k extrémně rychlé akci vlastně došlo. „Měla jsem otevřený kufr, nakládala jsem malého a prostě mě okradli,“ vysvětlila plačtivým hlasem. „Zaregistrovala jsem to, ale co jsem měla dělat s malým dítětem v autě,“ dodala manželka Karlose Vémoly.

„Já musím také pracovat, abych měla peníze. Nikdo nedostane nic jen tak (...). Prostě nemám slov,“ uzavřela zklamaně. Tvrdí, že je z celé situace v šoku, a na videích, která zveřejnila, se při popisu svého příběhu neubránila slzám.

lela ceterova, kradez
Zdroj: Instagram/@lela_ceterova_official
Domů
Sdílet
Diskuse