Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2024 9:05
Čas čtení 0:33
Ilona Hobzová

Na Netflix míří oblíbený film s Karlem Rodenem a Reginou Rázlovou, získal Českého lva

Na Netflix míří oblíbený film s Karlem Rodenem a Reginou Rázlovou, získal Českého lva
Zdroj: Bontonfilm
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY
Uložit Uložené

Snímek Tancuj, Matyldo je inspirovaný skutečnou událostí.

Uzavřený Karel žije ve světě řádu a striktních pravidel, ve kterém nezbývá mnoho místa pro empatii. Svou extrovertní a bohémskou matku Matyldu, bývalou barovou zpěvačku, navštěvuje víceméně z povinnosti. Matylda přijde nečekaně o byt a Karlovi nezbyde než ji vzít k sobě. Jejich soužití je ale pro něj katastrofou. Zvlášť když vyjde najevo, že u Matyldy propuká Alzheimerova choroba. 

Doporučeno
Hliník se odstěhoval do Humpolce! Tohle je šest nejlepších českých komedií Hliník se odstěhoval do Humpolce! Tohle je šest nejlepších českých komedií 23. března 2024 7:45

Snímek Tancuj, Matyldo s Karlem Rodenem a Reginou Rázlovou v hlavních rolích si vysloužil hned sedm nominací na Českého lva, zabojoval ve všech hlavních kategoriích včetně nejlepšího filmu, herce a herečky v hlavní roli a režie. Nominaci nakonec proměnil pouze Michal Havlíček za hudbu.

Kromě Rodena a Rázlové si ve snímku inspirovaném skutečnými událostmi zahráli Antonio Šoposki, Zuzana Kanócz, Simona Postlerová nebo Eva Leinweberová.

Snímek Tancuj, Matyldo bude na Netflixu dostupný už 30. března. Tady si můžeš přečíst naši recenzi.

Domů
Sdílet
Diskuse