Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
6. dubna 2024 7:45
Čas čtení 2:06
Ilona Hobzová

PŘEHLED: Novinky z dílny Voyo. Nechybí Kauza Kramný nebo dokument o OnlyFans

PŘEHLED: Novinky z dílny Voyo. Nechybí Kauza Kramný nebo dokument o OnlyFans
Zdroj: TV Nova
FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY NOVÉ SERIÁLY VOYO
Uložit Uložené

Nechybí úplné novinky nebo pokračování úspěšných projektů.

Předplatitelská báze streamingové platformy Voyo nově více než 800 tisíc uživatelů a uživatelek v Česku a na Slovensku. Plánuje také řadu nových projektů, a to jak pro streamingovou platformu, tak pro obrazovky.

„Vnímám jako obrovský úspěch, že Voyo za pouhé tři roky od restartu překonalo hranici osmi set tisíc předplatných v jeden okamžik. Voyo je tak nejsilnější lokální streamovací služba a už se s přehledem může na našem trhu poměřovat i s nejsilnějšími globálními hráči. Velmi rychle překonáváme dílčí cíle a blížíme se k tomu hlavnímu – jednomu milionu předplatitelů do konce roku 2025,“ uvedl generální ředitel Daniel Grunt.

Doporučeno
Warner TV je v Česku. Vybrali jsme to nejlepší z dubnového programu Warner TV je v Česku. Vybrali jsme to nejlepší z dubnového programu 4. dubna 2024 13:50

Úspěch Voya připisuje Nova hlavně tomu, že nabízí lokální obsah představovaný nejen českými filmy a seriály, ale také původními formáty pod značkou Voyo Originál. V tiskové zprávě jmenuje například historicky první minisérii z dílny Voyo Originál Případ Roubal, který získal dvě nominace na Českého lva. Následovaly další úspěšné série jako Guru, IvetaKrál Šumavy: Fantom temného kraje nebo aktuální hit Metoda Markovič: Hojer.

A jaké nové projekty Nova a Voyo chystají? Pár jsme jich pro tebe vybrali:

Studna

Dům v plamenech, ve studni mrtvý Stanislav Jelínek a v útrobách domu pak jeho žena Marie. Případ, který otřásl Československem, se teď stane námětem pro novou Voyo sérii Studna, která se nedávno začala natáčet. Zahrají si v ní David Švehlík, Johana Matoušková, Filip Červenka, Hana Vagnerová, Jakub Prachař nebo Alena Doláková.

Studna.
Studna. Zdroj: TV Nova

Metoda Markovič: Straka

Už zmíněný seriál Metoda Markovič: Hojer bude mít pokračování, které se zaměří na spartakiádního vraha. Svou přezdívku získal teprve šestnáctiletý hoch. Během příprav na velkou spartakiádu na jaře 1985 napadl a znásilnil 11 žen, tři z nich zavraždil. 

metody markovič
Zdroj: Archiv TV Nova/ Metoda Markovič: Hojer/ volně k užití

Sex O'Clock, 2. série

Hlavním hrdinou Sex O'Clock je dospívající Adam, který se až dosud zabýval především svou taneční kariérou a palčivou otázkou, kdy už konečně přijde o panictví. Jeho otec ale záhy převrátí celé rodině život naruby a odstartuje celý řetězec nečekaných událostí, se kterými si musí poradit jak Adamova matka Judita, tak babička. A to ještě nikdo netuší, s čím se bude muset v brzké době vypořádat Adamova sestra Ema, zatímco Adam nejspíše na tanečním kurzu právě potkal největší lásku svého dosavadního života.

Doporučeno
„Jakou cenu má západní blahobyt?“ Dokument Hranice Evropy vstupuje do kin „Jakou cenu má západní blahobyt?“ Dokument Hranice Evropy vstupuje do kin 5. dubna 2024 9:10

Oblíbený seriál, který se odvážně a s citlivostí dotkl témat, jež jsou buď ve společnosti stigmatizována, nebo dokonce tabu, bude mít druhou sérii.

Kauza Kramný

„Kreativní producentkou Voyo je Erika Hníková, která stojí i za dalšími připravovanými dokumentárními formáty. Jedním z nich je pětidílná série o případu, který svého času rozdělil českou společnost – Kauza Kramný. Režisér Petr Hátle se v ní vrací k tragédii v egyptském letovisku z roku 2013, k tomu, co jí předcházelo a co po ní následovalo,“ informuje TV Nova.

Rigo

U krimi tematiky ještě zůstaneme. Peter Bebjak, čerstvý držitel Českého lva za Matematiku zločinu z dílny Voyo Originál, připravuje se scenáristou Jakubem Režným dokumentární cyklus Rigo o „nejslavnějším“ slovenském sériovém vrahovi a okolnostech jeho dopadení.

Virtuální přítelkyně

Časosběrný dokument mapuje široké veřejnosti svět OnlyFans, internetové platformy s předplaceným obsahem pro dospělé. Na čtyřech příbězích odhalí motivace hvězd OnlyFans a zároveň přiblíží i pohled jejich věrných fanoušků. Scenáristkou a režisérkou filmu je Barbora Chalupová, držitelka Českého lva za film V síti, který svého času rozpoutal užitečnou diskuzi o bezpečnosti dětí na internetu.

Domů
Sdílet
Diskuse