Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. dubna 2024 9:16
Čas čtení 0:43
Barbora Adamkovičová

Velkolepý návrat Iron Mana? Robert Downey Jr. má superhrdinu „v DNA“, prezident Marvelu to vidí jinak

Velkolepý návrat Iron Mana? Robert Downey Jr. má superhrdinu „v DNA“, prezident Marvelu to vidí jinak
Zdroj: Marvel
FILMY A SERIÁLY FILMOVÉ OSOBNOSTI MARVEL MARVEL FILMY ROBERT DOWNEY JR.
Uložit Uložené

Poté, co Marvel loni nesplnil očekávání, fanoušci spekulují o návratu legendárního superhrdiny.

Legendární Iron Man se možná vrací. Podle časopisu Variety chce Marvel oživit Tonyho Starka, kterého hraje Robert Downey Jr. Megaúspěšná filmová superhrdinská série se přitom snaží napravit loňské propadáky, jako jsou Ant-Man and the Wasp: Quantumania a The Marvels.

Doporučeno
Geniální detektiv nebo novinář propadající alkoholismu. Tohle jsou nejlepší role Roberta Downeyho Jr. Geniální detektiv nebo novinář propadající alkoholismu. Tohle jsou nejlepší role Roberta Downeyho Jr. 4. dubna 2024 14:00

Fanoušci šíří zvěsti o Downeyho návratu od tragického konce Iron Mana na velkém plátně ve filmu Endgame z roku 2019. Nadšenci série se domnívají, že návrat oblíbeného zlato-červeného superhrdiny by mohl pro Marvel znamenat návrat do úspěšného období.

V rozhovoru pro časopis Esquire Downey sám vysvětlil, že role Iron Mana si vybrala jeho. „Je to příliš podstatná součást mé DNA,“ dodal herec. Prezident Marvel Studios Kevin Feige má však na jeho návrat jiný názor – tvrdí, že by to zničilo hercův velkolepý odchod ze světa Marvelu.

„Všichni jsme mnoho let tvrdě pracovali, abychom se k tomu dostali, a nikdy bychom to nechtěli žádným kouzelným způsobem zrušit,“ upřesnil Feige. „Ten moment si necháme a už se ho nedotkneme,“ dodal pro Vanity Fair.

Zpět
Sdílet
Diskuse