Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2024 17:05
Čas čtení 0:31
Ella Petrová

GTA V mělo mít příběhové rozšíření. V hlavní roli se měl objevit šílenec Trevor, studio ho ale zrušilo

GTA V mělo mít příběhové rozšíření. V hlavní roli se měl objevit šílenec Trevor, studio ho ale zrušilo
Zdroj: Rockstar Games/Take-Two/propagační materiál/volně k užití
TECH GAMING
Uložit Uložené

Dabér Trevora Steven Ogg prozradil, že byl součástí práce na DLC pro GTA V. Studio však rozšíření nakonec nikdy nevydalo.

Městská akce Grand Theft Auto V je bez pochyb jednou z nejlepších her vůbec a už více než deset let ji mohou lidé hrát i online. Bohužel se však nevydařilo plánované rozšíření příběhové části hry, což mnohé zamrzelo. Studio Rockstar Games mělo údajně pracovat na DLC, které mělo nést název Agent Trevor podle jedné z hlavních postav.

Doporučeno
Škoda odpálila bombu. Nové futuristické superauto pro GT7 vyráží dech, jako první jsme ho vyzkoušeli Škoda odpálila bombu. Nové futuristické superauto pro GT7 vyráží dech, jako první jsme ho vyzkoušeli 25. dubna 2024 12:00

Herec Steven Ogg, dabér Trevora, v podcastu Neda Lukea přiznal, že k práci na DLC došlo a že jeho postava měla nabrat podobu Jamese Bonda. Trevor měl v DLC vystupovat v utajení a pracovat pro FBI. K vydání však nikdy nedošlo.
 
Podle serveru The Loadout byly informace o misi nebo DLC s názvem Agent Trevor odhaleny už loni, společně s údaji týkajícími se dalších dvou rozšíření. Jednalo se o Zombie Apocalypse a Alie Invasion
 

Domů
Sdílet
Diskuse