Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2024 v 9:57
Čas čtení 0:48
Ella Petrová

Dojde na největší boxerský fight roku? Legenda čelí zdravotním potížím

Dojde na největší boxerský fight roku? Legenda čelí zdravotním potížím
Zdroj: Netflix
SPORT BOX JAKE PAUL MIKE TYSON
Uložit Uložené

Mike Tyson se má utkat v zápasu s Jakem Paulem, jeho zdravotní stav se však zkomplikoval.

Jen pár týdnů před zápasem s Paulem vyžadoval Tyson během letu z Miami do Los Angeles lékařskou pomoc. Boxerovi se půl hodiny před přistáním letadla zatočila hlava a trpěl bolestmi kvůli žaludečním vředům.
 
Vyvolalo to obavy, jak to dopadne se zápasem, ve kterém se má Tyson (57) utkat s Paulem (27). Ten má proběhnout na stadionu AT&T v Arlingtonu v Texasu v sobotu 20. července. Mluvčí boxera však uvedl, že Tyson si navzdory incidentu vede dobře.
 
Když letadlo přistálo, bylo zpožděno o dalších 25 minut. Pasažéři v něm museli ještě počkat, než dorazí záchranáři, aby boxerovi pomohli. Jeden ze svědků se svěřil, že ho letuška požádala, ať počká, a řekla něco ve smyslu: „Jedná se o velmi důležitého člověka, chceme se ujistit, že je v pořádku.“
 
K situaci se vyjádřil už i Jake Paul a obvinil média z toho, že si jen něco vymýšlejí kvůli klikům a lajkům. Dodal, že se nic nemění a zápas se bude konat. Tyson se tak vrací k boxování po skoro dvaceti letech. Jejich střet bude hodnocen jako regulérní boxerský fight, nikoli exhibiční match.

Domů
Sdílet
Diskuse