Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. června 2024 v 14:57
Čas čtení 1:09
Veronika Ábelová

„Prostě na to nemám energii. Nemám palivo.“ Jeremy Renner promluvil o návratu k herectví po děsivé nehodě

„Prostě na to nemám energii. Nemám palivo.“ Jeremy Renner promluvil o návratu k herectví po děsivé nehodě
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Známý herec Jeremy Renner měl minulý rok vážnou nehodu, kdy ho přejel sněžný pluh. Letos v lednu se po roční rehabilitaci vrátil zpět k herectví. Teď prozradil, jak to s hraním bude dál.

Americký herec a hudebník byl hostem podcastu Smartless, jehož moderátory jsou Will Arnett, Jason Bateman a Sean Hayes. V rozhovoru sdělil, že hraní je pro něj teď těžší než před nehodou v lednu 2023. V tu dobu byl hospitalizován v kritickém stavu poté, co ho přejel sněžný pluh při odklízení sněhu poblíž jeho domova.

Doporučeno
Mluvili jsme s migranty v Barceloně. Mají své „pasáky“, a když jim nepřinesou peníze, dva dny nedostanou jídlo Mluvili jsme s migranty v Barceloně. Mají své „pasáky“, a když jim nepřinesou peníze, dva dny nedostanou jídlo 26. června 2024 v 9:30

„Prostě na to nemám energii. Nemám palivo,“ svěřil se v podcastu. „Mám tolik paliva, které vkládám do reality, do mého těla a všech těchto věcí,“ sdělil. „Nemůžu se jen tak přetvářet. Zabere to spoustu času, než se dostanu k tomu, abych měl pozitivní myšlenky, abych mohl pokročit a neustále růst,“ řekl Renner v podcastu.

Jeremy Renner za svou dosavadní kariéru získal mnoho úspěšných rolí. Jednou z nich byla také role ve filmu Smrt čeká všude, za kterou dostal nominaci na Oscara. Jeho herecké úspěchy ale zbrzdila závažná nehoda, po které musel podstoupit rehabilitaci. Renner se po léčbě více než 30 zlomených kostí učil znovu chodit. Na začátku letošního roku se k herectví vrátil.

Doporučeno
„Jsem ochotný riskovat,“ říká Jiří Procházka před sobotní bitvou. Conora McGregora se zastal „Jsem ochotný riskovat,“ říká Jiří Procházka před sobotní bitvou. Conora McGregora se zastal 25. června 2024 v 10:00

„Stále se snažím žít v realitě, snažím se žít. Bylo pro mě těžké se přes to dostat. Byl to velký úsek, opravdu velmi psychicky náročný,“ řekl moderátorům podcastu. Renner se vyjádřil i k roli Mikea McLuskyho v seriálu Mayor of Kingstown, ke které se vrátil v lednu. „Stále s tím občas bojuji. Neberu to moc vážně. Jsem v roli, kterou umím, a znám tu show velmi dobře, takže pro mě bylo snadné vklouznout zpět,“ prozradil. „Kdyby to byla velmi náročná role, nemohl bych ji přijmout,“ řekl herec.

Jeremy Renner by se měl objevit po boku Daniela Craiga ve třetím filmu Riana Johnsona Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, který vyjde příští rok. Bude to tak jeho první filmová role od nehody. 

Doporučeno
Na co vyrazit ve Varech do kina: 12 nejlepších filmů, které letos musíš vidět Na co vyrazit ve Varech do kina: 12 nejlepších filmů, které letos musíš vidět 25. června 2024 v 16:00
Domů
Sdílet
Diskuse