Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
27. června 2024 v 8:10
Čas čtení 0:49
Radoslava Juračková

Eddie Murphy prozradil, kdy se dočkáme pátého Shreka

Eddie Murphy prozradil, kdy se dočkáme pátého Shreka
Zdroj: Illumination Studios
FILMY A SERIÁLY FILM NEJLEPŠÍ FILMY NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Pokračování legendárního příběhu je na obzoru. Dočkáme se ho dříve, než bychom čekali.

Vypadá to, že se po téměř 15 letech dočkáme pokračování Shreka. Eddie Murphy, který propůjčil svůj hlas ikonickému Oslíkovi, v rozhovoru pro Collider prozradil, že se na filmu již pracuje. Uvedl také, kdy by mohl dorazit do kin.

Doporučeno
Žebříček nejoblíbenějších českých herců vol. 2. Komu unikla první desítka? Žebříček nejoblíbenějších českých herců vol. 2. Komu unikla první desítka? 26. června 2024 v 12:01

Shreka 5 jsme začali natáčet před několika měsíci. Máme za sebou první klapky, budeme na tom letos pracovat a také to dokončíme,“ řekl herec.

Shrek se opravdu blíží a Oslík bude mít svůj vlastní film, na něm budeme také pracovat,“ vysvětlil Murphy a potvrdil tak, že se můžeme těšit i na spin-off Oslíka. Ten je jednou z nejoblíbenějších postav a v minulosti se proslýchalo, že by mohl dostat prostor ve vlastním filmu.

V minulosti omylem unikly informace o uvedení filmu do kin

Koncem loňského roku omylem unikla na veřejnost informace o datu premiéry filmu. Tvůrci později informaci stáhli. Zaměstnanec společnosti NBC Universal tehdy na sociální síti LinkedIn omylem napsal, že pokračování bude uvedeno v roce 2025.

Doporučeno
Na co vyrazit ve Varech do kina: 12 nejlepších filmů, které letos musíš vidět Na co vyrazit ve Varech do kina: 12 nejlepších filmů, které letos musíš vidět 25. června 2024 v 16:00

„Musíte si dát pozor, abyste implementovali základní prvky, které si diváci oblíbili, a snažit se je respektovat. A pak tvrdě pracovat na vybudování příběhu a nových postav, které vás zavedou na zcela nová místa. Původní herecké obsazení je velmi důležité,“ uvedl loni v dubnu pro Variety producent Chris Meledandri a nastínil povahu animovaného pokračování.

Domů
Sdílet
Diskuse