Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. července 2024 v 12:01
Čas čtení 1:10
Anna-Marie Hanzlíková

Dívka z virálního videa „Hawk Tuah“ promluvila. Žádost o ruku, nechutné nabídky i reakce rodičů

Dívka z virálního videa „Hawk Tuah“ promluvila. Žádost o ruku, nechutné nabídky i reakce rodičů
Zdroj: TikTok/timanddeetv
ZAJÍMAVOSTI INFLUENCEŘI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) TIKTOK TREND
Uložit Uložené

Jednadvacetiletá Američanka známá z virálního videa vylíčila, jak se po videu proměnil její život.

Hailey Welch si onoho večera jen zašla na koncert Zacha Bryana v Nashvillu. Oslovil ji tam ale youtuber z kanálu Tim & Dee TV, který se jí zeptal: „Z čeho muži v posteli pokaždé šílí?“ Hailey, která byla evidentně v dobrém rozmaru, odpovídá: „Musíš mu udělat ‚hawk tuah‘ a plivnout na to.“

Doporučeno
Hawk Tuah opět válcuje TikTok. Objevila se na stagi během koncertu slavného country zpěváka Hawk Tuah opět válcuje TikTok. Objevila se na stagi během koncertu slavného country zpěváka 1. července 2024 v 14:19

Video se rychle stalo hitem sociálních sítí. Jednadvacetiletá rodačka z Tennessee teď poskytla rozhovor pro pořad Plan Bri Uncut, ve kterém se rozpovídala, jak jí nečekaná sláva ovlivnila život.

Co na to rodiče? 

Nepříjemná by se mohla zdát situace, kdy se video dostalo k jejím rodičům. „Pobavilo je to. Vědí, jaká jsem, nikdy se nedá odhadnout, co vypustím z pusy. Je to buď trefa, nebo ne. Prostě mluvím z cesty. A když jednou něco takového řeknu, tak mi samozřejmě zrovna stojí před očima kamera,“ zasmála se Hailey.

Video také přilákalo spoustu nevyžádané mužské pozornosti. Dostala dokonce i žádost o ruku. Jako strašidelnou označila situaci, kdy někdo zaslal muži, od kterého si nechává vyrábět klobouky, sklenici a nabídku šesti set dolarů. Chtěl, aby mu do ní naplivala a prodala mu ji. „To je odporné. To je prostě nechutné, ne?“ kroutila hlavou v rozhovoru.

Doporučeno
Kapitán Boeingu 737 Petr: Bouřku nemůžeme pokaždé obletět. Když létám jako pasažér, vždycky se připoutám Kapitán Boeingu 737 Petr: Bouřku nemůžeme pokaždé obletět. Když létám jako pasažér, vždycky se připoutám 30. června 2024 v 9:30

Ze slávy by chtěla něco vytěžit. Zasnila se o vlastní show nebo podcastu, protože svými slovy nechce, aby její image byla jen hawk tuah. Opustila už svou práci v továrně.

Sama přitom není aktivní na sociálních sítích, smazala si je už před několika měsíci. To přilákalo řadu podvodníků, kteří si zakládali falešné účty s jejími fotkami. Na její adresu se rozšířila také řada fám, třeba že je učitelka a přišla o práci (Haliey přitom pracovala ve zmiňované továrně) nebo že její otec je kněz. 

Všechny zvěsti tak uvedla v rozhovoru na pravou míru. Celý si ho můžeš pustit níže.

Domů
Sdílet
Diskuse