Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2024 v 10:10
Čas čtení 1:02
Veronika Ábelová

Komedie s Nicole Kidman a Zacem Efronem boří Netflix. Recenze ale nejsou zrovna nejlepší

Komedie s Nicole Kidman a Zacem Efronem boří Netflix. Recenze ale nejsou zrovna nejlepší
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY FILM NETFLIX NETFLIX FILMY ZAC EFRON
Uložit Uložené

Žhavá novinka s Nicole Kidman a Zacem Efronem přece nemůže zklamat. Opak je ale pravdou, některé ohlasy nejsou příliš kladné. Přesto jsou Rodinné aféry nejsledovanějším filmem na českém Netflixu.

„Typická jednoduchá filmová zápletka bez kreativity. No jedna scénka fakt pobavila,“ napsal jeden z diváků v hodnocení na ČSFD. A není jediný, koho nová komedie příliš nenadchla. Mnozí filmovou novinku srovnávají s nedávným dramatem Představa o tobě s Anne Hathaway. Ta ve filmu randí s mladším zpěvákem. 

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Tohle jsou nejbohatší čeští youtubeři. Kdo bere desítky milionů ročně? ŽEBŘÍČEK: Tohle jsou nejbohatší čeští youtubeři. Kdo bere desítky milionů ročně? 3. července 2024 v 13:39

„Když porovnám Rodinnou aféru s nedávnou Představou o tobě, která se motala kolem podobného tématu, tak Aféra jasně vede. Na rozdíl od Představy se totiž nebere moc vážně a hlavně v první půlce umí být tahle netflixárna opravdu vtipná,“ píší diváci, jimž se naopak více líbí film, který aktuálně válí na Netflixu.

Oko diváků zaujala také Kidman, která se ve filmu zamiluje do mladšího herce (Zac Efron). „Asi bych dal normálně za tři, protože je to jinak cajk, ale vidět Nicole Kidman v 57 letech, jak si hraje na třicítku s tunou ani nevím čeho všeho na obličeji, tak to je moc i na Dwejna! Stárnout by se mělo přirozeně a s grácií, což není rozhodně tenhle případ. Na rozdíl třeba od Kathy Bathes,“ zhodnotil v recenzích jeden z uživatelů.

Anketa:
Líbí se ti film Rodinná aféra?
Moc!
Vůbec.
Neviděl*a jsem.
Moc!
25 %
Vůbec.
67 %
Neviděl*a jsem.
8 %

Klasická romantická komedie se opírá o klišé i přeslazené scénky. Nafrněná filmová hvězda se zamiluje do matky své asistentky (Joey King). Tento nečekaný románek mezi Brooke (Nicole Kidman) a Chrisem (Zac Efron) přinese sérii komických příhod.

Doporučeno
Pizzerie, kvůli kterým se vyplatí přijet do Brna. Čeká tě Itálie na Moravě jak vyšitá Pizzerie, kvůli kterým se vyplatí přijet do Brna. Čeká tě Itálie na Moravě jak vyšitá 3. července 2024 v 11:00

Film režíroval Richard LaGravenese, který má na svědomí úspěšné i méně úspěšné rom-comy, jako jsou Posledních pět let, P. S. Miluju tě a Mezi řádky. Jestli jeho nová komedie obstojí před kritikou a udrží se i nadále populární, je ale otázkou. V hodnocení ČSFD si novinka vysloužila 50 procent.

Domů
Sdílet
Diskuse